banner388

Çılgın Sedat Samsun’da

Son olarak TV 8’de yayınlanan Survivor yarışma programından hatırladığımız Çılgın lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu Samsun’da.

Çılgın Sedat Samsun’da

Son olarak TV 8’de yayınlanan Survivor yarışma programından hatırladığımız Çılgın lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu Samsun’da.

16 Nisan 2017 Pazar 13:03

Samsun Haber - Burnunda yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı tedavi olmak için ailesiyle birlikte Samsun’da FBM Tıp Merkezine gelen Çılgın Sedat, Samsunhaber.com’a çok özel açıklamalarda bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide sevilen sanatçı, yaşadığı rahatsızlığından, Survivor macerasından ve Samsun hakkındaki duygularından bahsetti.

Tedavi süreci için Doktor Hayati Akbaş’a teşekkür eden Çılgın Sedat, “Eşimle beraber Samsun’a geldik. Hayati hocam, bizi evimizde gibi hissettiriyor. Yakın ilgi ve alakası için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir an önce tamamen sağlığıma kavuşup Bafra pidesi yemek içip sabırsızlanıyorum ” şeklinde konuştu.

Haber: Ayşenur USTABAŞ – Yasir BABA

Kamera: Kamil Çağatay BALCI 

Son Güncelleme: 16.04.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.