banner388

Fenomen Konuştu

Son günlerin en çok konuşulan düetlerinden olan Anne Marie- Cizreli Mehmet Ali Şolan, düeti hakkında detaylara ulaşıldı.

Fenomen Konuştu

Son günlerin en çok konuşulan düetlerinden olan Anne Marie- Cizreli Mehmet Ali Şolan, düeti hakkında detaylara ulaşıldı.

17 Mart 2017 Cuma 16:13
Fenomen Konuştu

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile Smule programı üzerinden düet yapan Cizreli Mehmet Ali Şolan’ın videosu kısa sürede fenomen oldu. Düet hakkında konuşan Şolan, düet sırasında karşısındakinin İngiliz şarkıcı olduğunu bilmediğini söyledi.

İngiliz sanatçıyı Cizre’ye davet eden Mehmet Ali Şolan,”ben müzikle uğraşıyorum ve Cizre’de naçizane bir cafede müzik yapıyorum. O günde sabah kahvaltı yapıyordum ve kahvaltıdan sonra sosyal medyada programı görüp telefonuma yükledim. Programda gezinirken bir anda karşıma çıktı ve bende direk starta bastım ve telefonumla kayda girip eşlik etmeye çalıştım.” dedi.

Düet yaptığı kişinin Ünlü bir İngiliz sanatçısı olduğunu bilmediğini belirten Şolan,"bilseydim bile yine aynı rahatlıkta eşlik ederdim. Çünkü biz Cizre insanı böyleyiz, sıcak kanlıyız, doğalız. Müzik evrenseldir çünkü her dilde söylendiği zaman çok güzel oluyor buda çok değişik bir duygu anlatılacak gibi değil. Bir Cizreli olarak kardeşliğin ve insanlığın pekiştiği bu güzel coğrafyada birlikte olmak en güzel şeydir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.