banner388

Demet Akalın’ın Tatili Kötü Bitti

Demet Akalın tatil dönüşü yaşadığı panik anlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Demet Akalın’ın Tatili Kötü Bitti

Demet Akalın tatil dönüşü yaşadığı panik anlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

08 Nisan 2017 Cumartesi 13:30
Demet Akalın’ın Tatili Kötü Bitti

Gerek polemikleri ile gerekse de şarkılarıyla sürekli gündemde olmayı başaran Demet Akalın; bu kez de kötü bir olayı Instagram üzerinden sevenleri ile paylaştı. Hayran kitlesinden da dualarını istedi. Dubai tatilini güzel bir biçimde geçiren Demet Akalın ve ailesi; dönüş yolunda geçirdiği sıkıntılara sosyal medya üzerinden yer verdi.

Dubai dönüşünde İran üzerinden uçarken uçakta yaşadığı panik anlarını hayranları ile paylaşarak; onların temennilerini istedi. Tatil esnasında tükettiği deniz mahsullerinden de zehirlendiklerini belirten Demet Akalın; resmi sosyal medya hesabından birtakım görüntülere de yer vererek; bu konu hakkındaki sitemlerini iletme gereği duydu. Aynı zamanda uçak paniği esnasında kendilerine yardımcı olan kişileri de unutmayan Akalın; onlara da bir teşekkür yazısı ileterek, söz konusu yazıya da Instagram hesabı üzerinden yer verdi. Akalın böylelikle tatili hakkındaki gelişmeleri de hayranları ile paylaşmış oldu.

Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.