banner388

Davut Güloğlu’nun Avukatı Davadan Çekildi

Davut Güloğlu ve Sıla Gençoğlu arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

Davut Güloğlu’nun Avukatı Davadan Çekildi

Davut Güloğlu ve Sıla Gençoğlu arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

08 Nisan 2017 Cumartesi 13:21
Davut Güloğlu’nun Avukatı Davadan Çekildi

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında meydana gelen Demokrasi Mitingleri’nde boy gösteren sanatçılar arasında yer alan Davut Güloğlu ile aynı etkinliklerin şov olduğunu söyleyen ve kesinlikle katılmayacağını ve bu organizasyon içerisinde yer almayacağını belirten başarılı sanatçı Sıla Gençoğlu arasındaki polemik hakaret davasının açılmasıyla gündemde farklı bir boyuta taşınan bir durum olarak kendini göstermişti.

Dava sürecinde yeni bir gelişme yaşanarak; Davut Güloğlu’nun avukatının hakaret davasından çekilmesi de ünlü sanatçıyı huzursuz eden bir detay olarak da adlandırıldı. Avukatın reddi hakim talebine yönelik bir başvuru girişimi içerisinde yer aldığını ve söz konusu başvurunun da olumsuz sonuçlandığını görmesi üzerine davadan çekildiğini belirttiği öğrenildi.

Sıla Gençoğlu ile Davut Güloğlu arasındaki hakaret davasında henüz taraflar uzlaşamazken; hangi tarafın haklı olarak mahkeme salonundan ayrılacağına dair de herhangi bir tahmin görebilme şansımız da bulunmamaktadır.

Son Güncelleme: 08.04.2017 13:30
Anahtar Kelimeler:
Davut Güloğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.