banner388

Ayşe Ersayın Hayatını Kaybetti

Türkiye'nin ünlü yapımcı ve yönetmenlerinden Ayşe Ersayın, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti

Ayşe Ersayın Hayatını Kaybetti

Türkiye'nin ünlü yapımcı ve yönetmenlerinden Ayşe Ersayın, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti

08 Şubat 2017 Çarşamba 14:22
Ayşe Ersayın Hayatını Kaybetti

Bu sabah saatlerinde superstar Ajda Pekkan'ın evinde geçirdiği kalp krizinin ardından hastaneye kaldırılan Ayşe Ersayın, hayatını kaybetti. Ersayın'ın vefatı, müzik dünyasını yasa boğdu. TRT bünyesinde çalışmalarına devam eden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Zerrin Özer, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, Müslüm Gürses, Kenan Doğulu, Ayşegül Aldinç, Ebru Gündeş, Seda Sayan gibi ünlü isimlerin kliplerini ve televizyon şovlarını bizzat çekmişti. 

Ayşe Ersayın kimdir?

Ankara doğumlu ünlü yönetmen Ayşe Ersayın, Star TV’de çalıştığı sırada yüze yakın konserin altına da imzasını atmıştır. Ünlü pop şarkıcısı Ajda Pekkan ile de yakın arkadaş olduğu bilinmektedir. Hayatı gerçekten de hep başarıyla dolu bir isim olmuştur. Zerrin Özer, Muazzez Abacı, Ajda Pekkan gibi bir çok önemli isimle çalışmıştır.

Anahtar Kelimeler:
Ayşe Ersayın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.