banner388

Samsun MMO'dan Eğitim Atağı

Özel bir eğitim kurumu ile Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi eğitim alanında protokol imzaladı.

Samsun MMO'dan Eğitim Atağı

Özel bir eğitim kurumu ile Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi eğitim alanında protokol imzaladı.

16 Şubat 2017 Perşembe 16:54
Samsun MMO'dan Eğitim Atağı

Protokole, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ve bir eğitim kurumu Kurucu Müdürü Murat Görür tarafından oda binasında imza konuldu.
 

İmzalanan protokol gereği MMO Samsun Şube üyeleri, 1. derecede yakınları ve öğrenci üyelerin katılım sağlayacağı KPSS öğretmenlik, KPSS-A, KPSS-B, KPSS-önlisans, KPSS lise, KPSS ÖABT, Açıköğretim Fakültesi Sınavı (AÖF), Akademik Lisans Eğitim Sınavı (ALES), Dikey Geçiş Sınavı (DGS), Yabancı Dil Sınavı (YDS), Genel İngilizce, Serbest Mali Müşavir Muhasebeciler (SMMM), hakimlik kurs programlarında liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirimden faydalanacaklar.
 

Protokolle ilgili açıklama yapan Nail Yolaydın, üyeleri, 1. derecede yakınları ve öğrenci üyelere yönelik olarak eğitim alanında da protokoller yaptıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 16.02.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derya çınar 2017-02-16 21:03:14

evet yargı akademi eğitim kurumları burası adını yazmamışlar ama ben söyleyeyim harika bir dershane tüm hocalarıma selamlar