banner388
banner390
banner410
banner408

Yıldırım'ın Akıl Sağlığından Şüphe Duyuldu !

Galatasaray, dün akşam saatlerinde yayınlanmış olan bir programda konuşma yapan Aziz Yıldırım’a cevap olarak bir açıklama yaparak, konuşulmuş olan bütün iddiaların Türk spor kamuoyunu zan altında bırakmış olduğunu belirtti.

banner269

Yıldırım'ın Akıl Sağlığından Şüphe Duyuldu !

Galatasaray, dün akşam saatlerinde yayınlanmış olan bir programda konuşma yapan Aziz Yıldırım’a cevap olarak bir açıklama yaparak, konuşulmuş olan bütün iddiaların Türk spor kamuoyunu zan altında bırakmış olduğunu belirtti.

25 Ağustos 2016 Perşembe 14:09
Yıldırım'ın Akıl Sağlığından Şüphe Duyuldu !

Dün akşam geç saatlerde 'Galatasaray'a Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması yapılsın' diyen Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım için Galatasaray’ın Kulübünden açıklama geldi. Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden sert bir şekilde açıklama yayınladı.

Galatasaray’ın Açıklaması Şu Şekilde:
" Ülkemiz, ne yazık ki dün akşam televizyonculuğun en taraflı yayınlarından birisine şahit oldu. TSK'nın çok kritik bir operasyonu gerçekleştirmiş olduğu gecede, spor kanallarından birisinde ve aynı kuruluşa ait olan haber kanalının neredeyse 3 saati aşan canlı yayınına çıkmış olan şahıslar, mesnetsiz iddialarda bulunarak nerede ise bütün Türk spor kamuoyunu zan altında bırakmak için uğraşmıştır. Türkiye’nin içinden geçmiş olduğu sıkıntılı zamanda, millet olarak birlik içinde ve beraberlik içinde her zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu süreçte yapılmış olan bu kutuplaştırıcı yayını kınıyoruz.


Ülkemizin bu son 40 senedir FETÖ/PDY tarafından sinsi bir şekilde kuşatılmaya uğraşıldığı da vahim bir gerçek olarak karşımızda. Örgüt, ülkemizde bulunan pek çok kurumun; devletimizin, ordumuzun, emniyetimizin, eğitimin ve de sporun farklı katmanlarına sızmış olmaları, buralarda örgütlenmiş bir şekilde kendilerine yer edinmeleri söz konusudur.
 
Galatasaray dünya markasıdır. 25 milyon taraftarı olan Türkiye'nin en büyük olan sivil toplum örgütüdür. 535 senelik olan köklü mirasından ve fikirleri hür, vicdanı hür, irfanı hür temellerinden güç almış öğütün asıl yüzünün ortaya çıkmış olduğu ilk andan beri üzerine düşmüş olan görevi yerine getirmiştir. Hukuken örgüt ile bağlantısı bulunanların kulüple ilişkileri 15 Temmuz tarihinden daha önce kesmiştir. 15 Temmuz tarihinden sonra, devletin yürütmekte olduğu adli operasyonlar kapsamında gereken bütün adımları kararlı bir şekilde atmaya devam etmektedir. Sportif başarıları sebebi ile bundan yaklaşık olarak 20 sene öncesinde Galatasaray'da yer alan birkaç sporcunun üzerinden Galatasaray gibi köklü olan bir camiayı karalamak, terör örgütünün adeta bir parçası gibi göstermek için uğraşanların akıl sağlığından şüphe duymak Galatasaraylılar olarak en doğal hakkımızdır.

Çok iyi bir şekilde bilinmeli ki: Galatasaray, hep cumhuriyet değerlerinin, demokrasinin, hukukun ve aynı zamanda devletin yanında. Bizler, diğer kulüp yada kurumların da başta üyeleri ile eski yöneticilerinin aralarında yer alan çok fazla sayıda Fethullahçı Terör Örgütü üyesinden arınmak için kendi arka bahçelerini temizlemeye davet etmekteyiz.Sportif alanda başarısızlıklarını örtebilmek adına, UEFA Süper Kupa zaferinin 16'ncı yılını kutlayan Türkiye'nin adeta gururu olan Galatasaray Spor Kulübü'nün başarısını, kıymeti kendinden menkul olan bir kişi dualarına bağlayacak kadar aciz düşenlere de bundan sonra akıl ile, bilim ile hareket etmelerini öneriyoruz."
 
Son Güncelleme: 25.08.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.