banner388

Referandum Takvimi Resmi Gazete'de Yayımlandı!

Anayasa’da gerçekleştirilecek değişiklik için referanduma gidiliyor.

Referandum Takvimi Resmi Gazete'de Yayımlandı!

Anayasa’da gerçekleştirilecek değişiklik için referanduma gidiliyor.

13 Şubat 2017 Pazartesi 23:54
Referandum Takvimi Resmi Gazete'de Yayımlandı!

Anayasa’da gerçekleştirilecek değişiklik için referanduma gidiliyor. Referandumun yapılacağı tarih Resmi Gazete’de yayımlanarak kesinlik kazanmış oldu.

Referandum Takvimi Belirlendi

Referandum takvimine göre seçimin başlangıç tarihi 16 Şubat 2017 Perşembe günü olarak kararlaştırıldı. Gümrük kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerde oy verme işlemi, 27 Mart 2017 Pazartesi günü itibariyle başlayacak. 27 Mart Salı günü, siyasi partilerin yararlanacakları miting alanları ile tarih ve saatler belirlenerek, duyurulacak. 9 Nisan Pazar günü yurt dışı temsilciliklerinde oy verme işlemi tamamlanacak, propaganda serbestliğinin ve bir kısım yasakların başlangıcı gerçekleşecek, radyo ve televizyon propaganda yasakları start alacak.

Referandum 16 Nisan Pazar Günü Yapılacak

15 Nisan Cumartesi günü saat 18.00 sonrasında ise propaganda süreci bitecek. Seçim tarihi olarak kararlaştırılan 16 Nisan Pazar günü saat 00.00 itibariyle seçim yasakları kalkacak.

Son Güncelleme: 14.02.2017 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.