banner388

Kilis'de Roket Mermisi Patladı

IŞİD Kontrolündeki Suriye'nin Cerablus Kentinden Ateşlenen Roket Kilis'te Bir Eve İsabet Etti

Kilis'de Roket Mermisi Patladı

IŞİD Kontrolündeki Suriye'nin Cerablus Kentinden Ateşlenen Roket Kilis'te Bir Eve İsabet Etti

03 Mayıs 2016 Salı 11:16
Kilis'de Roket Mermisi Patladı
ROKET MERMİSİNİN PATLAMASI NEDENİ İLE EVDE YANGIN ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, IŞİD kontrolündeki Suriye'nin Cerablus kentinden ateşlenen roket, Kilis kent merkezi Mollahamit Mahallesi Özbek Cami Sokak'ta bulunan bir eve isabet etti. Roketin patlamasının ardından yangın çıkan eve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın nedeni ile büyük paniğin yaşandığı mahallede bayılanlar ve sinir krizi geçirenler oldu. Bölge halkı ile çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşandığı gelen bilgiler arasında.  

SALDIRILARA KARŞILIK VERİLDİ 

Terör örgütü IŞİD’in Kilis'e yaptığı roket saldırısına Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryası ile karşılık verildi. İlk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirildi. Askeri kaynaklar, bu sabah saat 09.45 sularında Kilis’e atılan iki adet roket sonucu bir kişinin hafif şekilde yaralandığını belirtti.  Suriye'nin kuzeyindeki Suran bölgesinde insansız hava aracı ve radarlarla roket atışlarının yapıldığı tespit edilen terör örgütüne ait iki adet Katyuşa, roket mevziinin sınırda konuşlandırılmış ateş destekleri yardımı ile saldırıya misliyle karşılık verilerek kontrol altına alındı.

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

İlk belirlemelere göre her iki mevzide bulunan 6 IŞİD üyesi teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.  
 
 
 
 
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 12:38
Anahtar Kelimeler:
PolisEvRoketMermi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.