banner388
banner390
banner410
banner408

Kendi İçlerindeki Soruları Bile Çalmışlar

FETÖ'nün, örgüt hiyerarşisini düzenlemek için bir sınav sistemi oluşturulmuş olduğu ortaya çıktı.

banner269

Kendi İçlerindeki Soruları Bile Çalmışlar

FETÖ'nün, örgüt hiyerarşisini düzenlemek için bir sınav sistemi oluşturulmuş olduğu ortaya çıktı.

27 Eylül 2016 Salı 11:33
Kendi İçlerindeki Soruları Bile Çalmışlar

KPSS'den ÖSS'ye birde askeri okullara giriş sınavına kadar neredeyse her sınavın sorularını çalımış olan FETÖ'cüler kendi içlerinde yapılan terfileri de hile yaparak belirlemiler! 15 Temmuz gecesi kanlı darbe kalkışması ile kendi vatandaşlarını öldürecek kadar gözü dönmüş olan FETÖ, barbarlığının dışında birde ahlaksızlığıyla kendilerini ispatlamış bir yapı olduğunu tekrar gözler önüne serdi. KPSS'den, LYS gibi sınavlara kadar, askeri liselere giriş sınavları gibi bir çok sınavın sorularını çalarak kendi üyelerine dağıtmış olan bu ahlaksız örgütün üyeleri, hırsızlık ve kayırmacılığı adeta bir ilke edinmişlerdir. 15 Temmuz tarihinin sonrasında gözaltına alınmış olan Başbakanlık Raportörü M.Ü'nün evi ile işyerinde yapılmış olan arama çalışmalarında ortaya çıkmış olan belgeler FETÖ'cülerin kendi içlerinde yükselmelerini belirleyebilmek için de sınav yaptıkları belirlendi. İşin en dikkat çeken bölgesi ise bu soruların da daha önceden kayırılan kişilere servis edilmesi. Fethullah Gülen'in Sonsuz Nur kitaplarını içeren soruların sorulmuş olduğu kitapçığın sınavın hemen öncesinde 2. Grup ismi verilen bir gruba servis edilmekte olduğu belirlendi.
 
ABİ VE ABLA SINAVLARI
Servis edilmiş olan sınav sorularının örgüt içerisinde abi-abla, mahalle imamı gibi görevlere terfi işlemlerinde kullanılan sınav soruları olduğu anlaşıldı. Polis, sınav kitapçığının gruplar halinde ayrılması ve ele geçirilmiş olan kitapçığın kitaplarla sınırlanması üzerine başka sınav türlerinin de olabileceğini belirtilip soruşturmayı genişletti.
 
22 KİŞİ ARŞİVE!
Gözaltına alınmış olan fakat evinde geçen bütün delil ve belgelere karşın FETÖ'cü olmadığını iddia eden M.Ü'nün üzerinden ayrıca 2014 senesinde Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı'nda sınava girecek olan toplam 22 kişiye ait liste ortaya çıktı. Polisler şimdi listede bulunan kişileri tek tek inceliyor.

"KARDEŞLİK" BAHANE!
İzmir’in Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmalarında gözaltına alınmış olan kişilerin vermiş olduğu bilgiler örgütün "eleman kazanma" yönünde uygulamalarına ilişkin olarak bazı ayrıntıları da gözler önüne sermiştir. Örgütün güçlü yapılar oluşturmakta olduğu kentleri daha zayıf kalan şehirler ve bazı ülkelerle "kardeş" ilan etmiş olduğu bilgisinin yer aldığı ifadelerde, örgüte sempatiyi arttırabilmek amacı ile bu kentlere geziler yapıldığı aktarıldı.
 
HİMMET TOPLADILAR
Belirli bir düzeye ulaşmış olan ilişkilerden daha sonra "kardeş kent ile ülkeler" için himmet, burslar, zekat ismi altında paralar toplanmış olduğu, bunların bir bölümünün ise kent yada ülkelere yollanacak bağların kuvvetlenmesini sağladığını, bir bölümünün ise örgüte aktarılmakta olduğu iddialarına yer verildi.
 
 

Son Güncelleme: 27.09.2016 15:48
Anahtar Kelimeler:
SınavKpssFetöLysSoru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.