banner388

Gökçek'den Büyük Tepki Geldi !

Ankara’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığını yapan Melih Gökçek, hakkında çıkmış olan 'görevden alınacağına' dair iddialara sosyal medya hesabı Twitter’dan sert bir şekilde tepki gösterdi.

Gökçek'den Büyük Tepki Geldi !

Ankara’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığını yapan Melih Gökçek, hakkında çıkmış olan 'görevden alınacağına' dair iddialara sosyal medya hesabı Twitter’dan sert bir şekilde tepki gösterdi.

06 Eylül 2016 Salı 11:00
Gökçek'den Büyük Tepki Geldi !

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkarılmış olan 'görevden alınacağına' dair iddialara sosyal medya hesabı Twitter’dan sert bir şekilde tepki vererek, "Son günlerde bazılarının ayaklarına basmış bulundum, canları bir hayli yandı. Bu şahıslar kripto FETÖ'cüler. Vazifeleri, Türkiye’de FETÖ'cüleri duman etmiş olan polis, savcı ile siyasetçileri, 'Milli Damarcı' deyip görevden alınmalarını sağlamaktır" dedi. Başkan Melih Gökçek sosyal medya hesabı olan Twitter’dan, özellikle son zamanlarda sosyal medyada çok yaygın bir şekilde, "görevden alınacağına" dair söylemlerin algı yönetimi yapılmak istendiğini ve bunların, "kriptocu FETÖ'cüler" olduğunu açıkladı.

Bunu yapan şahısların başlarındaki kişinin eski bir istihbaratçı olduğunu söyleyen Melih Gökçek, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamalarda şunları kaydetti: 
"Benim ile ilgili akıllarınca algı yönetimi yaparak, benim görevden alınacağımı duyurmak istiyorlar. Herhangi bir kaynak ya da dayanak vermiyorlar. Son günlerde bazı şahısların ayaklarına basmış bulundum. Canları da bir hayli yandı. Bu şahıslar kripto FETO'culardır. Vazifeleri de, Türkiye’de FETO'cuları duman etmiş olan polis, savcı ile siyasetçileri ‘Millî Damarcı’ diye adlandırarak görevden uzaklaştırılmalarını sağlamak. Ne yazık ki bunlar FETO karşıtı gibi görünerek, millî unsurlar ile ilgili algı yapma yöntemi kullanmaktalar. Bunların en başında eski bir istihbaratçı, müptezel avukat, birkaç tane beş para etmez gazeteci var. Bir de unutmadan soldan kiralamış oldukları bazı kalem ve sözcü. Yazmış olan gazete de Cumhuriyet. Konuşan ise solcu bir militandır. Bak Castro, arkadaşların Ünsüz ile Çakan ışığa şunları söyle, çok yakında size avcılık öğretmiş olan kişiler ile birlikte kapalı eğitim yapmaya başlayacaksınız. Bak, arkadaşınız olan Batı Trakyalı, şimdi içeride ve eğitime başlamış bulunmakta. İftira ile yürüyemezsiniz. Bunların hepsi sizlere Gökçek nasihatidir. Sonra demedi demeyin. Haddinizi bilin." 

Son Güncelleme: 06.09.2016 16:30
Anahtar Kelimeler:
TwitterFetöMelih Gökçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.