banner388

Fuat Avni Yakalandı!

Fuat Avni yakalandı. Fuat Avni hesabının kimlerden ve nasıl beslendiği ortaya çıktı.

Fuat Avni Yakalandı!

Fuat Avni yakalandı. Fuat Avni hesabının kimlerden ve nasıl beslendiği ortaya çıktı.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 13:36
Fuat Avni Yakalandı!

3 milyon takipçisiyle internette fenomen haline gelen Fuat Avni kimdir? Bu kadar gizli bilgilere nasıl ulaşıyor, kaynakları kim? Herkes bu sorunun cevabını arıyor. 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında yoğunlaştırılan istihbarat çalışmalarında Fuat Avni’nin haber kaynakları hakkında da önemli bilgilere ulaşıldı. Paylaştığı bu kadar önemli ve gizli bilgileri nereden ve nasıl aldığı ortaya çıktı.

 Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'ne yapılan operasyonla burada çalışan görevli A.M.K. ve ona destek veren 9 kişilik uzman bir mühendis kadrosu da gözaltına alındı.

Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda Fuat Avni hesabının beslendiği ana kaynakların Cumhurbaşkanlığı başyaveri, özel kalem danışmanı, kuvvet komutanlarının ve Genelkurmay Başkanı'nın darbeye destek veren emir subayları olduğu iddia ediliyor.

Söz konusu bu kişiler Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki gizli görüşmeleri, Genelkurmay ve askeriye ile ilgili istihbarat bilgilerini, raporları, konuşulanları Fuat Avni hesabı aracılığıyla paylaşıyorlar.

 

Son Güncelleme: 20.07.2016 14:52
Anahtar Kelimeler:
Fuat Avni Kimdir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.