banner388

FETÖ'nün Elebaşı Gülen Bunuda Yaptı ! Akrabalarını...

FETÖ Elebaşı Gülen, örgüt paralarını kontrol edebilmek için akrabalarını zenginlerle evlendirerek onlara ‘üst düzey’ görevler vermiştir.

FETÖ'nün Elebaşı Gülen Bunuda Yaptı ! Akrabalarını...

FETÖ Elebaşı Gülen, örgüt paralarını kontrol edebilmek için akrabalarını zenginlerle evlendirerek onlara ‘üst düzey’ görevler vermiştir.

09 Ekim 2016 Pazar 11:04
FETÖ'nün Elebaşı Gülen Bunuda Yaptı ! Akrabalarını...

Fethullahçı Terör Örgütünün elebaşı Fetullah Gülen akrabalarını cemaat içerisinde olan zengin iş adamlarının çocukları ile evlendirerek servetin ve sermeyenin kontrolünü de sağlamaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca, Fethullahçı Terör Örgütü'nün  Elebaşı Gülen’in akrabaları ile evlenmiş olan kişilere örgüt içerisinde ‘üst düzey’ görevler verilmekte olduğu da ortaya çıktı. İddianamelerde, Fethullah Gülen’in özellikle bürokrat, siyasetçi ve iş adamlarının örgüte kazandırılması için akrabalık bağlarının kurulması amacı ile evliliklerin gerçekleştirildiği bildirildi. İddianamede, “Bazı evlilikleri ise bizzat Fetullah Gülen organize etmiş olduğu, örgüt adına da faaliyet vermekte olan Ali Katırcıoğlu, Yusuf Pekmezci ve İsrafil Çalışkan gibi iş adamlarının da çocukları Gülen’in yeğenleriyle evlendirildiler. Ahmet Kurucan, Cevdet Türkyolu, Adem Kalaç, Osman Karakuş gibi üst düzey örgütlerin mensuplarının kendileri yada çocukları yine Gülen’in yeğenleri ile evlendirilmişlerdir” denildi.

Örgüt içerisinde toplanan himmet paraları ile Gülen’in akrabalarının da çok fazla zenginleştiğinin ifade edildiği iddianamede “Kutsal hocaların paylarının kitap telif ücretleri diye sistemin içerisine sokulup, yurt dışına yollandığı ve akrabalarına da servet olarak vverildiği görülmüştür” tespiti yer aldı. Yapılan iddianamelerde Gülen’in işleri görüşerek danışmakta olduğu kişilerden istişlare heyetinin var olduğu ifade edildi.Gülen tarafından verilmiş olan talimatlar uyulup uyulmadığını gözetmek için görevlendirilen akrabalar bunlarınd dışında bilgi toplayabilmek, rehberlik yapabilmek, kontrol ile teftiş işlerini yürütürek bazı örgüt üyelerini de ikaz etmekle görevli oldukları kaydedildi.

Son Güncelleme: 13.10.2016 16:54
Anahtar Kelimeler:
örgütFetöGülen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.