banner388
banner390
banner410
banner408

Büyükşehir Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi(TİS) görüşmeleri tamamlandı.

banner269

Büyükşehir Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi(TİS) görüşmeleri tamamlandı.

08 Haziran 2016 Çarşamba 11:42
Büyükşehir Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediye-İş Sendikası yetkilileri tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi’ndeki Toplantı Salonu’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Coşkun Öncel ile bir araya gelmesi ile toplu sözleşmesinin son toplantısı gerçekleştirdi.

“SAMSUN İÇİN TEK VÜCUT OLDUK”

Samsun’un geleceğini düşünmesi sonrasında, çalıştıklarını ve sözleşmelerin işçiler adına verimli olacağını söylemiş olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, “Samsun için hepimiz el ele verdik çalışıyoruz. Başkanımızla, çalışanlarımızla tek vücut olmuşuz, Samsun halkına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetlerle daha iyi bir Samsun inşa etmek ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için çaba gösteriyoruz. Çalışma hayatı boyunca kimsenin burnu kanamadan, iş kazası olmadan, refah içerisinde el birliğiyle güzel günlerde birlikte çalışmayı ümit ediyoruz. Toplu iş sözleşmesinde kendimizi çok zorlayarak bu oranları ortaya koyduk. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bu oranlarla çalışanlarımıza vermiş olduğu önemi ve değeri ortaya koydu diye düşünüyorum. Enflasyonun üzerinde, yüzde ona yakın bir ortalamayla çalışanlarımızın refahı için, rahat etmesi için sözleşmeyi bu şekilde imzalamış olduk. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Sözleşme oranlarının ise yüksek olması ve işçilerin memnuniyetini dile getirmesi sonucunda Belediye-İş Samsun Şube Başkanı olan İlyas Yiğit ise, “Sözleşmenin oranları ve arkadaşlarımıza yansıması konusunda gönlümüz vicdanen rahat. İşçi arkadaşlarımıza iyi bir TİS hazırladık ve imzaladık. Başta başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese işçi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 08.06.2016 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.