banner388
banner390
banner410
banner408

Van Persie'nin Cezasında İndirime Gidildi

Hollandalı yıldız futbolcu Robin Van Persie'nin cezasında tahkim kurulu indirime gitme kararı aldı

banner269

Van Persie'nin Cezasında İndirime Gidildi

Hollandalı yıldız futbolcu Robin Van Persie'nin cezasında tahkim kurulu indirime gitme kararı aldı

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:53
Van Persie'nin Cezasında İndirime Gidildi

Türkiye Futbol Federayonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie’nin cezasında indirime giderek 3 maçlık cezayı 2 maça indirdi ve ayrıca 13 bin TL para cezası verdi.  

TFF Tahkim Kurulu’nun aldığı karar şu şekilde 

“Fenerbahçe futbolcusu Robin Van Persie hakkındaki PFDK’nın 09.02.2017 tarih ve E.2016-2017/653 - K.2016-2017/775 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;

Fenerbahçe futbolcusu Robin Van Persie’nin, rakip takım taraftarlarına yönelik eyleminin PFDK’nın kabulünün aksine FDT’nin 36. maddesinde düzenlenen sportmenliğe aykırı hareket niteliğinde olduğu anlaşıldığından, eylemin niteliğinin "sportmenliğe aykırı hareket" şeklinde düzeltilmesine, oybirliği ile,

Cezanın da eylemin sportmenliğe aykırı hareket niteliğine uyan FDT’nin 36/1. ve 35/4. maddeleri uyarınca Fenerbahçe futbolcusu Robin Van Persie’nin 2 resmi müsabakadan men cezası ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.