banner388

Ümit Özat: ‘’ Kötüden öte oynadık’’

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a Gençlerbirliği 3-0 mağlup oldu

Ümit Özat: ‘’ Kötüden öte oynadık’’

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a Gençlerbirliği 3-0 mağlup oldu

11 Şubat 2017 Cumartesi 17:50
Ümit Özat: ‘’ Kötüden öte oynadık’’

Kötüden öte oynadık

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a Gençlerbirliği 3-0 mağlup olunca teknik direktör Ümit Özat, sergiledikleri futbolu kötüden öte olarak tanımlayarak nasıl bir oyun oynadıklarının açıklamasını yaptı

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, sergiledikleri performansa kötü sıfatını dahi yakıştıramadığı gözlenirken, böylesi bir oyunun sergilenmesini kabul edilebilir bulamayacağını söyledi.

Liderlik anlamında yaşanılan sorunlara değindi

Ümit Özat, liderlik anlamında yaşanılan sıkıntıya değinirken ‘’Bugün 4-5 tane yeni oyuncuyla oynadık ama buna rağmen maçın hakkı belki de 6-0 veya 7-0’dı. Bir takım kötü oynayabilir ama kötü mücadele edemez. Ben çok küçük yaşta bu kulübün içerisine girmiş biriyim. Her zaman kulübün menfaatlerini düşünen birisiyim. Geldiğimiz günden buyana 3’üncü mağlubiyetimiz. Evet, puan olarak çok sıkıntılı bir yerde değiliz ama bir maçımız eksik olmasına rağmen bir takım hamleler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Başkanla da hafta içerisinde oturup bir durum değerlendirmesi yapmamız lazım.” dedi.

Giydiğiniz forma için sonuna kadar mücadele etmek zorundasınız

Sahada formanın ağırlığını bilmeyip devlet memuru zihniyetiyle oynayan futbolcuların olduğunu ifade eden Ümit Özat, “Artısı da var. Şöyle ki, başka kulüplerle anlaştığını duyduğumuz oyuncularımız var. Olabilir bunlar. Profesyonellikte bunlar var ama bunu yapıyorsanız, sahada oynayacağınız son maça kadar da yapmanız gerekenleri sonuna kadar yerine getirmeniz lazım. Çünkü giydiğiniz forma 1923’te kurulmuş bir kulübün forması. O formayı isterse 2023’te kurulmuş bir takım olsun hiç önemli değil. Giydiğiniz forma için sonuna kadar mücadele etmek zorundasınız

Anahtar Kelimeler:
ümit özat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.