banner388
banner390
banner410
banner408

TSK Bilançoyu Açıkladı

banner269

TSK Bilançoyu Açıkladı

11 Şubat 2017 Cumartesi 12:17
TSK Bilançoyu Açıkladı

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nın başlangıcından bugüne kadar 2 bin 288’i ölü olmak üzere 2 bin 705 DEAŞ terör örgütü mensubunun, 322’si ölü olmak üzere toplam 344 PKK/PYD terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat Kalkanı Harekatı hakkında yaptığı açıklamada yer alan bilgiler;

“Fırat Kalkanı Harekatının başlangıcından bugüne kadar 2 bin 288’i ölü olmak üzere toplam 2 bin 705 DEAŞ mensubu, 322’si ölü olmak üzere toplam 344 PKK/PYD mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. Türk Hava Kuvvetleri tarafından, toplam bin 972 hedef imha edilmiştir. Ayrıca harekatın başlangıcından bugüne kadar tespit edilen 3 bin 750 el yapımı patlayıcı (EYP) ve 66 mayın imha edilmiştir. Bu hafta içinde El Bab bölgesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin üstün gayret ve dirayetiyle terör örgütü karşısındaki başarılı ilerleyiş tüm dünya tarafından gözlenmektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin özellikle Bzaghah meskun mahallini ve El Bab kuzeybatısında Akil Tepesi ve hastane bölgesini de kontrol altına almasıyla DEAŞ terör örgütünün El Bab’ta tutunması giderek zorlaşmaktadır”.

Anahtar Kelimeler:
TskFırat Kalkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.