banner388

THY’da İptal Edilen Uçuşlar Zarar Getiriyor

Yaşanan olumsuz hava koşulları THY’da birçok seferin iptalinde neden oldu

THY’da İptal Edilen Uçuşlar Zarar Getiriyor

Yaşanan olumsuz hava koşulları THY’da birçok seferin iptalinde neden oldu

10 Ocak 2017 Salı 10:41
THY’da İptal Edilen Uçuşlar Zarar Getiriyor

Önce terör şimdide yaşanan olumsuz hava koşulları THY’da birçok seferin iptalin gerektirdi. 

İstanbul’da gerçekleşen yoğun kar yağışı Türk Hava Yollarını olumsuz etkiledi. 4 günde 1000’in üzerinde uçuş iptal oldu. Tabi ki tek etkilenen hava yolu şirketleri değildi. Yolcularda bu durumdan olumsuz etkilendi. Havaalanında uzun yolcu kuyrukları oluşurken bekleme merkezlerinde ki koltuklarda uyuyan vatandaşlarla da karşılaşıldı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle başka meydanlara inmek zorunda kalan ya da havada birkaç tur atmak mecburiyetinde kalan uçaklar THY’nı maddi zarara uğrattı. En son 4 Ocak tarihinden bu yana 989 seferin iptal edildiği Türk Hava Yollarında bugünde 121seferin iptal edildiği açıklandı. Uçakların iniş kalkış saatlerini veren Flightstats’ın verilerine göre son 30 günde THY’de 2 bin 379 sefer iptal edildi ve bu sonuçla THY  iptal edilen uçuşlar listesinde Avrupa’da birinci oldu.




Kaynak: TürkiyeGazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.