banner388
banner390
banner410
banner408

Stancu’nun Yeni Adresi Belli Oldu

Bursaspor, Gençlerbirliği’nden Bogdan Stancu’yu 2,5 yıllığına renklerine bağladı

banner269

Stancu’nun Yeni Adresi Belli Oldu

Bursaspor, Gençlerbirliği’nden Bogdan Stancu’yu 2,5 yıllığına renklerine bağladı

19 Ocak 2017 Perşembe 17:26
Stancu’nun Yeni Adresi Belli Oldu

 
Yeşil-beyazlı kulüp, Boban Jovic ve Onur Atasayar’ın ardından Gençlerbirliği’nden Stancu’yu da 2,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Devre arası transfer döneminde Bursaspor’da Gençlerbirliği’nden Bogdan Stancu’yu renklerine bağladı. İmza töreninde konuşan Stancu, kariyeri için büyük bir adım attığını düşünüyor.

Oyuncu, Bursaspor gibi büyük hedefleri olan bir takıma geldiğini söyleyerek tarif edilemeyen bir mutluluk duyduğunu söyledi. Stancu’nun sezonun ikinci yarısı için 500 bin Euro diğer seneler içinse 900 bin Euro alacağı ifade edildi.

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Bursaspor’da hiçbir zaman transferin bitmeyeceğini, transfer olsun diye oyuncu almadıklarını ve bu politika doğrultusunda hareket etmediklerini söyleyerek Bursaspor2un menfaatleri noktasında davranış sergilediklerini söyledi. Sözlerine, Bursaspor’da transfer bitmez. Bursaspor her zaman taraftarına en saygın oyuncuları almak ister. Kariyeri yüksek oyuncuları almak ister. Transfer olsun diye transfer yapmaz. Ankaragücü’nden Onur’u, Sloven milli takımında forma giyen Boban’ı ve Stancu’yu aldık. Stancu’nun üst düzey futbolunun yanı sıra karakteri bizim için önemliydi. Ankara’da yaptığımız görüşmelerde kendisi Bursaspor’a gelmek için istekliydi. Kendisiyle 2,5 yıllık anlaşma gerçekleştirdik. Bursaspor’a ve Türk sporuna önemli hizmetler verecektir. Yüksek hedeflerimizi gerçekleştirmede bize yardımcı olacaktır. Transferin Bursaspor’a hayırlı olmasını diliyorum. 1-2 transferimiz daha olabilir. Biz yarın gideriz ama Bursaspor kalıcı. İki transfer daha yapma düşüncemiz yok. İnşallah iki transferi de gerçekleştireceğiz. Oyuncularımıza teklifler de var” dedi.

Rumen oyuncu Stancu ise, “Bursaspor’da olmak çok büyük bir mutluluk. Kariyerim için büyük adım attığımı düşünüyorum. Bursaspor büyük hedeflere oynayan bir takım. Her sezon 3’üncü, 4’üncü sıralara girmeye çalışıyor. Böyle bir kulübe gelmek büyük bir mutluluk. Bursaspor’un hedefinin büyük olması sorumluluğu da arttırıyor ama bu bende baskı oluşturmayacak. Daha çok başarma isteği oluşturacaktır. Bursaspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de oynadığım takımlarda Bursaspor’a karşı hep zor maçlar oynadık. Hep iyi kadrolar kuran ve her sezon en iyi oyuncuları getirmeye çalışan bir Bursaspor imajı var. Burası büyük bir kulüp. Şimdi bana düşen şey bu onuru yaşamak ve Bursaspor’a performans olarak büyük bir takım olmasının hakkını vermek. Biliyorum ki Bursaspor taraftarı futbolu çok seviyor. 20-30 bin seyircinin stada geldiği günler oluyor. İşler iyi gitmediği zaman tepkilerini de dile getiriyorlar. Bizim için güzel günler yakın.''

 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.