banner388

Sergen Yalçın: Takımımı Beğendim

Kayserispor bugün Akhisar deplasmanından beraberlikle ayrılınca Sergen Yalçın takımından oyunsal olarak memnun olduğunu dile getirdi

Sergen Yalçın: Takımımı Beğendim

Kayserispor bugün Akhisar deplasmanından beraberlikle ayrılınca Sergen Yalçın takımından oyunsal olarak memnun olduğunu dile getirdi

21 Ocak 2017 Cumartesi 16:31
Sergen Yalçın: Takımımı Beğendim

Oyunsal anlamda memnunum

Kayserispor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Sergen Yalçın, Akhisar maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Golsüz berabere kaldıkları maçla ilgili konuşan Sergen Yalçın, takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyleyerek ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarının altını çizdi.

Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oynadıklarını söyleyerek oyuncuların iyi müadele sergilediklerini belirtti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Maçın sonlarında çok geliş gidişler oldu. Oyunun genelinde iyi mücadele ettik. Kazanmak için çok çaba sarf ettik. Oyunu kazanmaya yönelik olan taraf bizdik. En azından biz öyle gördük. Takım yeni oyunculardan kurulu. Uzun zamandır oynamayan oyuncular var. Ben bugün oyunsal anlamda memnunum. Çocuklar kazanmak için her şeyi yaptılar. Akhisar’da iyi bir takım. Bir puan iyi mi diye sorarsak, deplasmanda kazanılan bir puan her zaman iyidir. Bir an önce hızlanmamız lazım. Çünkü çok zamanımız yok. Devre arası kampını çok iyi değerlendiremedik. Gelen giden oyuncular oldu. Yönetim de çok çaba veriyor. Hep birlikte inanılmaz bir çaba sarf ediyoruz. Umarım bu çaba ligin devamında sonuçlara da yansıyacaktır” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.