banner388

Şenol Güneş Stadyumu Seyircisine Kavuşuyor

Trabzonspor resmen açıkladı. Gaziantepspor karşılaşması Şenol Güneş stadında oynanacak

Şenol Güneş Stadyumu Seyircisine Kavuşuyor

Trabzonspor resmen açıkladı. Gaziantepspor karşılaşması Şenol Güneş stadında oynanacak

23 Ocak 2017 Pazartesi 09:26
Şenol Güneş Stadyumu Seyircisine Kavuşuyor

Ligin 19. Haftasında Gaziantepspor maçını Trabzonspor yapmış olduğu duyuru da yeni inşa edilen ve adının Şenol Güneş olarak belirlendiği stadlarında oynayacağını açıkladı.

Taraftarların merakla beklediği o haber kulüp yönetiminden geldi. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Heyecan ve özlemle beklediğimiz gün geldi. Takımımız taraftarlarımızla Şenol Güneş Kompleksi’ndeki yeni stadyumumuzda buluşuyor. Ekibimiz, Süper Lig’in ikinci devresindeki ilk iç saha maçını 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da yeni stadyumumuzda, Gaziantepspor’a karşı oynayacak. Bu tarihi karşılaşmaya tanıklık etmek üzere tüm taraftarlarımızı tribünlerimize davet ediyoruz."

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda son maçını ise Atiker Konyaspor ile oynayacak. Bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında Atiker Konyaspor 26 Aralık Perşembe günü Avni Aker’de ağırlayacak. Kağıt bilet uygulamasının geçerli olacağı Konyaspor karşılaşması Avni Aker’de oynanan son resmi maç olacak 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.