banner388
banner390
banner410
banner408

Şehir Hayatından Doğaya

Stresli şehir hayatı kimi insanlar üzerinde daha baskın çıkıyor. Fırsatı olanlar bu durumu doğaya kaçarak etkisiz hale getirebiliyor

banner269

Şehir Hayatından Doğaya

Stresli şehir hayatı kimi insanlar üzerinde daha baskın çıkıyor. Fırsatı olanlar bu durumu doğaya kaçarak etkisiz hale getirebiliyor

23 Ocak 2017 Pazartesi 11:35
Şehir Hayatından Doğaya
Eskiden büyüklerimiz söylediğinde gülerdik. Hatta kimileri ‘’hadi canım ne alaka şehir hayatını neden bırakayım’’ şeklinde cümlelerle tepkiler verildiği de kulaklarımızda yer aldığı bir gerçek.

Büyüklerimizin sözünün zaman içerisinde karşımıza çıkmasının bir örneğini de ‘’gün gelecek insanlar şehirden köy hayatına kaçacak’’ cümlesinin gerçekliğini bu dönemlerde yaşamıyor değiliz.
Bazı insanların şehir hayatından bunalıp hafta sonu şeklinde de olsa kendini doğaya bırakma, daha sakin bir yaşam için nefes almanın isteğinde olduğunu görmek mümkün. Hatta kimileri bunu yaşam biçimi haline getirip kendine yeni bir hayat tarzı olarak benimseyenlerde var. Sanatçı Kıraç bunlardan bir tanesi.

Eşi Ayşe Şule Bilgiç ile beraber yaklaşık 5 yıldır yılın belirli zamanlarında İstanbul’da Beykoz’a bağlı bir köyde karavanda hayat sürdüğü ortaya çıktı. Topraktan geldik toprağa gideceğiz diyerek nefretle yaşamını devam ettiren insanlara şehir hayatından bunalanların ve hayatını kin ve nefretle sürdüren insanlara doğaya açılarak teneffüs edecekleri yaşamın kimi faydalar getireceğini söyledi.
 
 
Son Güncelleme: 23.01.2017 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.