banner388

Saint-Germain Rakibini ''Barça''ladı

Şampiyonlar liginde dün gece yine organizasyonun adına yakışır bir maç yaşandı

Saint-Germain Rakibini ''Barça''ladı

Şampiyonlar liginde dün gece yine organizasyonun adına yakışır bir maç yaşandı

15 Şubat 2017 Çarşamba 09:34
Saint-Germain Rakibini ''Barça''ladı

Şampiyonlar liginde dün gece yine organizasyonun adına yakışır bir maç yaşandı. Rakipler bu sefer Fransa'nın güçlü temsilcisi Paris Saint-Germain ile İspanya temsilcisi Barcelona takımlarıydı. Eleme maç sistemine göre oynanan karşılaşmanın ilk ayağı Fransa'da yapıldı.

Paris Saint-Germain, rakibi Barcelona’yı 4-0 mağlup ederek rövanş öncesi büyük avantaj sağladı.

Barcelona'da  Arda Turan’ın sakatlığı sebebiyle oynamadığı karşılaşmada Paris Saint-Germain, Barcelona’yı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Fransız devi böylece 8 Mart’ta oynanacak rövanş maçı öncesi çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.

Paris Saint-Germain’de perdeyi 18. dakikada Angel Di Maria serbest vuruştan attığı golle açtı. 40. dakikada Julian Draxler skoru 2-0’a taşıdı. 55. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Arjantinli yıldız Di Maria ceza sahasının dışından yaptığı şık vuruşla takımının 3. kendisinin ise 2. golünü kaydetti. Mücadelede son sözü ise 72. dakikada yıldız golcü Edinson Cavani söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.