banner388
banner390
banner410
banner408

Reecp İvedik’e Karslılardan Tepki Geldi

Recep İvedik 5 filminde yer alan bazı sahneler onları rahatsız etti. Bunun üzerine federasyonlar bir araya gelip tepki belirten açıklamada bulundular.

banner269

Reecp İvedik’e Karslılardan Tepki Geldi

Recep İvedik 5 filminde yer alan bazı sahneler onları rahatsız etti. Bunun üzerine federasyonlar bir araya gelip tepki belirten açıklamada bulundular.

21 Ocak 2017 Cumartesi 17:41
Reecp İvedik’e  Karslılardan Tepki Geldi

Karslılar yanlış gösteriliyor

Recep İvedik 5 filminde yer alan bazı sahneler onları rahatsız etti. Bunun üzerine federasyonlar bir araya gelip tepki belirten açıklamada bulundular.  Filmde yer alan bazı sahnelerde Kars halkının yanlış lanse edildiğini düşünerek tepkide bulunuldu.

Konuya ilişkin Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, Kars Kağızmanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Mine Kuş, Kars, Ardahan, Iğdır Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım açıklamada bulundu.

O bölümler kaldırılsın

Amaçlarının Şahan Gökbakar ve filmini kötülemek olmadığını sadece bazı yerlerde yanlış algıların yaratılmasına müsait görüntülerin taraflarınca rencide edildiğini düşünerek bazı bölümlerin kaldırılmasını istediler.  Açıklamada . ''Hiçbir Karslının Şahan Gökbakar’ın filminde yaptığı hareketi yapmadığı kullandığı dili kullanmadığını belirtmek istiyoruz. Biz bu filmdeki o bölümlerin çıkarılmasını istiyoruz" konusuna değinildi.

Kars Kağızmanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Mine Kuş ise konuya ilişkin şunları kaydetti:

"Sanat adı altında bir ilin yaşayanlarını aşağılayarak sanat yapılmaz ben bunu kınıyorum. Eğitimimizi, kültürümüzü bozacak şekilde hareket etmemeliyiz. Örnek insanlarız."

Son Güncelleme: 21.01.2017 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.