banner388

Ordu'da 752 KM'lik Sıcak Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Ordu'da 752 KM'lik Sıcak Asfalt Çalışması Devam Ediyor

11 Şubat 2017 Cumartesi 15:05
Ordu'da 752 KM'lik Sıcak Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Cumhuriyet döneminden bugüne yerel bazda yapılan ve ülkenin en büyük asfalt yol olan ihalesi çalışmalarına devam ediliyor. 

‘752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi’ 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havaların çalışmaları aksatmayacak şekilde ilerleme kaydedildiğini söyleyerek yoğun bir tempoda devam edildiğini söyledi. Şimdiye kadar 304 km uzunluğunda bir yolun tamamlandığını nelirten Enver Yılmaz, “Yollarımızın ömrünü uzatmak, halkımızın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlamak için 19 ilçemizde 112 mahalle ve grup yolu ve ana arterlerde toplam uzunluğu 752 km’yi bulan proje dahilinde çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Geride bıraktığımız 3 yıllık süreçte toplam 304 km’lik yolun sıcak asfaltını tamamladık. Proje kapsamında yer alan yolların alt yapısını ve üst yapı sıcak asfalt çalışmalarını bitirerek ulaşım sorununu en aza indirmeyi, mevcut yol güzergahlarının standardını yükseltip konforlu ulaşım sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Ordu çalışma bitince ülkenin en büyük yol ağına sahip illerinden biri olacak

Ordu’nun Türkiye’nin en fazla yol ağına sahip ikinci ili olduğunu belirten Başkan Yılmaz, il genelinde 10 bin 296 km yol ağı bulunduğunu söyledi. Başkan Enver Yılmaz, Türkiye’de bir ilin ortalama kırsal alan yol uzunluğunun 3 bin 777 km olduğu dikkate alındığında Ordu’nun sadece kırsal alanda bulunan yol ağının 3 ilin toplamına denk düştüğünü belirtti.

Son Güncelleme: 11.02.2017 15:11
Anahtar Kelimeler:
OrduAsfalt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.