banner388
banner390
banner410
banner408

O İl Son Yılların En Soğuk Kışını Yaşıyor

Tekirdağ’da son 22 yılın en sert kış mevsiminin yaşandığı öğrenildi.

banner269

O İl Son Yılların En Soğuk Kışını Yaşıyor

Tekirdağ’da son 22 yılın en sert kış mevsiminin yaşandığı öğrenildi.

10 Ocak 2017 Salı 21:37
O İl Son Yılların En Soğuk Kışını Yaşıyor

Tekirdağ’da aralıklarla hafif şekilde devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde yeniden etkili olmaya başladı.

Tekirdağ’da pazar gününden beri aralıklarla hafif şekilde yağan kar, saat 16.00 sularında yeniden bastırarak kenti etkisi altına aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kriz Masasından alınan bilgiye göre, kar yağışından dolayı trafikte aksamalar yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ana yollarda trafik akışı normal seyrederken, Malkara yolu üzerindeki bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Karayolları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapanan köy yollarını açmak için çalışma başlattı.

Öte yandan, merkezi Hayrabolu ve Muratlı ilçelerine bağlayan yollarda da trafikte aksama olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'da hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü Çerkezköy ilçesinde, kar yağışı da etkili olunca caddelerde ve kaldırımlarda ilerlemek zorlaştı. İlçe merkezinde belediye, sanayi bölgesinde ise ÇOSB ekipler, güzergahların ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. ÇOSB Müdürlüğü, 242 fabrikanın bulunduğu bölgedeki güzergahta sorun yaşanmaması için 313 kamera tarafından bölgenin bütün yolları izlenerek acil müdahale gerektiren olaylara müdahale edildiğini açıkladı. Ayrıca, 24 kişilik bir ekip tarafından karla mücadele edildiği belirtilirken, yapılan açıklamada şimdiye kadar toplam 80 ton tuz ile kar yağışına müdahale edildiği ifade edildi. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.