banner388
banner390
banner410
banner408

Müjdeyi Verdiler

Çalgı Çengi İkimiz filminin başrol oyuncularından sevenlerine müjdeli bir haber geldi

banner269

Müjdeyi Verdiler

Çalgı Çengi İkimiz filminin başrol oyuncularından sevenlerine müjdeli bir haber geldi

21 Ocak 2017 Cumartesi 18:04
Müjdeyi Verdiler

Çalgı Çengi İkimiz filminin başrol oyuncularından sevenlerine müjdeli bir haber geldi. Kardeş Payı, İşler Güçler gibi dizilerle büyük bir hayran kitlesi oluşturan Ahmet Kural ve  Murat Cemşir hayranlarına güzel bir haberi müjdeledi.

İnsanların sevgisi her şeyden çok önemli

Son olarak Çalgı Çengi İkimiz filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan ikili şu ana kadar filmden alınan tepkilerden oldukça memnun görünüyor. Genç kitlelerin sevgilisi haline gelen ikili gördükleri ilgiden memnun olduklarını aynı zamanda yapmış oldukları işlerin karşılığını halk nezdinde sevgiyle alınmasının her şeyden çok daha önemli olduğunu belirttiler.

Yeni dizi kapıda

Önümüzdeki yıl içinde önemli projeleri olduğunu anlatan sevilen ikili bir dizinin müjdesini de sevenleriyle paylaştı. Yapmış oldukları açıklamada "Seneye bu zamanlar yüzde 90 bir dizimiz olacak inşallah. Ama nedir bilmiyoruz daha. Sadece dizi diyebiliriz onun ismine. Kim ne olacak, Ahmet Kural var mı, Murat Cemcir var mı, Selçuk Aydemir mi çekiyor, başka bir diziyle ortak bir yayın mı yapacağız hiç bilmiyoruz."

Bu film biraz daha aile içerikli

Ahmet Cemşir ilk filmleri arasında karşılaştırma yaparken ilk filmlerinin biraz daha kaba ve sert bir mizaha yakın olduğunu belirtirken bu filmde biraz daha aile unsurunun ön planda tutulduğuna dikkat çekerek "İlk filme daha klastrofobik daha kapalı bir ortamda geçen daha amiyane tabirle kaba, sert bir mizahı olan, kara mizah dediğimiz tarzda bir filmdi. Bu daha böyle arada iki tane düğün dernek olduğu için ve çok fazla dizi yapmasak da ekranda uzun süre televizyonda seyirci ile buluştuğumuz için daha böyle bir aile filmi yapmanın hazzını aldıktan sonra bu hikayeyi aile filmine evrilttik. Böyle 7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir film oldu. Şuana kadar 23 bin kilometre yol yaptık. 20 defa falan seyretmişizdir filmi ben hala gülüyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.