banner388

Liseli kızlardan haber alınamıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde lise öğrencisi 16 yaşındaki 2 kızdan 3 gündür haber alınamıyor.

Liseli kızlardan haber alınamıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde lise öğrencisi 16 yaşındaki 2 kızdan 3 gündür haber alınamıyor.

22 Nisan 2017 Cumartesi 12:04

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan ve Fatsa Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri 16 yaşındaki Melike Türkan ve Nazlı Özdemir 3 gündür kayıp.

Kayıp kızlardan Nazlı Özdemir’in ağabeyi Servet Özdemir, kardeşinin Salı günü evden ayrılarak okula gittiğini ve bir daha geri dönmediğini belirterek şunları söyledi:

“Sabah işe gittim. Kız kardeşim Nazlı evden sabah çıkarken anneme sarılıp öperek ayrılmış. Okula gidiyor ve dolmuş şoförü de okula kadar bıraktığını bizlere belirtti. Okula gittikten sonra nasıl ayrıldığını bilmiyoruz. Okulda kamera olmadığı için tespitte edemedik. İşten eve geldiğimde babam bana kız kardeşimin kayıp olduğunu söyledi. Çok kötü ve perişan durumdayız. Annem perişan, hastanede yatıyor. Babam ise yıkılmış bir durumda beklemede. Kardeşim her neredeysen çık ve gel, artık dayanacak gücümüz kalmadı. Biz seni çok seviyoruz, bizim meleğimizsin çık gel. En son okulun aşağısında bulunan bir iş yerinde gözükmüş. Akşamında da Yalıköy Mahallesi duruklarının orda gözükmüşler. Telefonundan sinyal almaya çalışıyoruz fakat hiç bir yerde kendisi yok. Çevre illerde aramalara başladık. Giresun’da gördük diye bir ihbar geldi bize. Gittik baktık fakat orada da bulamadık. Ümitlerimizi kesmek istemiyoruz fakat insanın aklına her şey geliyor. Kaybolduğu gönden bu yana hiç uyumuyoruz. Her yeri arıyoruz fakat bizim aramamız çok da geniş çaplı olamıyor. Boş durmamak için her söylenen yere gitmeye çalışıyoruz. Canımızı, ciğerimizi bulmak için her yeri arıyoruz. Sosyal medya hesabı yok, herhangi gittiğinde bir mesaj falan yazmamış. Okulunda başarılı bir öğrenciydi. Aramızda herhangi bir tartışma veya farklı bir durum olmadı. Her şeyini bizimle paylaşır, bizler de yardımcı olurduk. Jandarma ve polis bulunması için kız kardeşimi ve arkadaşını geniş çaplı araştırma başlattı. Emniyet güçlerimiz elinden geldiği her şeyi yapıyorlar. Türkiye genelinde her nerede olursa olsun bir resmi işlem yapıldığında yeri tespit edilecek. Kardeşim, Allah rızası için geri dön. Annem çok perişan, babam yıkıldı. Dün akşam zor hayata döndürdük. Biz seni çok seviyoruz. Lütfen evine geri dön” 

“Çaresiz kaldık”

Nazlı'nın diğer ağabeyi Sercan Özdemir ise aramadıkları sormadıkları yer kalmadığını belirterek, “Her yeri arıyoruz fakat kendisinden halen haber alamadık. Kardeşimizin evine sağ salim dönmesini istiyorum. Herkesin dediğini çok önemsiyoruz ve o duruma göre aramalarımızı yapıyoruz. Çaresiz kaldık ve biran önce bulunmasını istiyoruz. Kardeşim 2001 doğumlu ve lise 2. sınıfa gidiyordu. Çok başarılı bir öğrenciydi. Hiçbir şeyini eksik etmedik. Onu okutmak için okulumuzdan olduk. Onun geleceği için çalıştık. Kardeşimin evine geri dönmesini istiyoruz. Ailesinden yana hiçbir sıkıntısı yoktu. Kaybolmadan öncede bana daha çok sevgi gösterisinde falan bulundu, anneme de ayrılırken bayağı bir sarılmış. Kaybolduğundan bu zamana kadar o gidiş o gidiş. Lütfen herkesten bu konuda bizlere yardımcı olmasını istiyoruz”dedi.

Acılı babadan çağrı

Diğer kayıp kız Melike Türkan’ın babası Habil Türkan ise sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı açıklamada, “Canım kızım Melike, derdimiz sıkıntımız sen oldun. Seni cidden çok merak ediyoruz. Eğer bizden korkup utanıp çıkmıyorsan ne olursa olsun bizi ara. Ne olursa olsun ben her zamanki gibi yanındayım” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.04.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kkkk 2017-04-22 18:25:41

muge anlıya başvur