banner388
banner390
banner410
banner408

Liderlik Maçı

Başakşehir’in haftayı puansız kapatması Beşiktaş’a liderlik şansını getirdi

banner269

Liderlik Maçı

Başakşehir’in haftayı puansız kapatması Beşiktaş’a liderlik şansını getirdi

23 Ocak 2017 Pazartesi 15:56
Liderlik Maçı

Lider Başakşehir, Fenerbahçe deplasmanında kaybedince takipçisi Beşiktaş’a liderlik koltuğuna oturma şansı doğdu.

Liderlik şansı

Son şampiyon Beşiktaş, bu akşam ligin 18. Haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda sahaya çıkıyor. Kazandıkları takdirde 2 puan farkla lider Başakşehir’in önüne geçip yeni lider olmanın hesaplarını yapıyor.

3 puandan fazlası bir maç

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken takımlarım mücadelesi de nefesleri kesiyor. Galatasaray ve Başakşehir’in puan kaybettiği haftada Beşiktaş’ın alacağı 3 puan çok daha fazla bir avantajı da beraberinde getiriyor.
Alanyaspor karşısında alınacak bir 3 puan hem lider olmayı hem de takipçileri arasındaki puan farkını açması anlamına geliyor.

Alanyaspor’un ligde en fazla gol yiyen takım olması, Beşiktaş’ın da deplasmanlarda sergilediği performansla en başarılı takım hüviyetinde bulunması ve daha bir çok avantajı da beraberinde getirmesi bu maçı oldukça önemli kılan ve izlenilmesi gereken maçlardan biri olarak karşımıza çıkarmakta.

Alper Ulusoy’un yöneteceği karşılaşma saat 20.00’da başlayacak.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.