banner388

Kürekte Kebap Fenomen Oldu

Sosyal medyanın adeta fenomeni haline gelmiş olan ‘Kürekte Kebap’ Kayseri’den çıktı.

Kürekte Kebap Fenomen Oldu

Sosyal medyanın adeta fenomeni haline gelmiş olan ‘Kürekte Kebap’ Kayseri’den çıktı.

09 Ekim 2016 Pazar 13:04
Kürekte Kebap Fenomen Oldu

Sosyal medyada ‘kocişlerin sunum çılgınlığı’ ile başlayan bu akıma kafelerdeki sunumlar da eklendi. Sosyal medya aracılığıyla yaygınlaşmış olan sunumlardan en fazla ilgili göreni de Kayseri’de Sinemasal adında bir kafenin yapmış olduğu ‘Kürekte Kebap’ sunumu oldu.

 ‘Mezarımı Derin Kaz’
Sinema konseptine sahip olan bu kafenin, 1944 yapımlı olanDanny Boyle tarafından yönetilmiş olan İngiliz filmi ‘Mezarımı Derin Kaz’a gönderme yapılmış olan ‘Kürekte Kebap’ sunumu, sosyal ortamlarda çok fazla anlaşılmasada, yemeğe olan ilgiyi oldukça artırdı. Mekanın sahibi olan Abdullah Yörük, bahçıvan küreğinin içersinde servis edilmekte olan yemeğin fenomen bir hale gelme sürecini anlattı: “Kafemiz bütünü ile popüler sinema konseptine sahip. Bu nedenden dolayı dekorasyonumuz, yemeklerimiz, sunumumuz, menümüz sinema konseptli olarak kuruldu. Menü danışmanları ile birlikte hazırladık sunumlarımızı. ‘Kürekte Kebap’ adeta bir fenomen oldu. Çok fazla konuşulmakta olan bu yemeğin ismide ‘Mezarımı Derin Kaz’ adlı bir filmden gelmekte. Bir de satırda ‘Teksas Kasap Köfte’miz var. Onu da herkesin bildiği gibi bir satır üzerinde sunmaktayız. Bu iki yemek çok fazla satışı olan ürünlerimizden. Bir buçuk senedir menüde var ancak 2 haftadır, özellikle de ‘Kürekte Kebap’ internet fenomeni oldu.”
 
Müşterilerin ‘Kürekte Kebap’ sunumunu ilk gördükleri zaman şaşırdıklarını söyleyen Abdullah Yörük, “O çok fazla bahsedilen ‘Kürekte Kebap’ fikri bizlerden çıktı ancak fenomen haline getiren genç arkadaşlar oldu. Kendilerini tanımasak da, yemeğimizi popülerleştiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 13.10.2016 16:29
Anahtar Kelimeler:
SinemaSosyal MedyaFenomen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.