banner388

Karadeniz’de Teröre Yer Yok

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde görev yapan askerler teröre göz açtırmıyor

Karadeniz’de Teröre Yer Yok

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde görev yapan askerler teröre göz açtırmıyor

16 Şubat 2017 Perşembe 16:41
Karadeniz’de Teröre Yer Yok

Soğuk havalar Türk askerini yıldırmıyor. Dağlarda görevlerini yerine getiren askerler aynı zamanda da teröristlerin Karadeniz Bölgesi’nde barınmasına da izin vermiyor. Ordu’nun Mesudiye ilçesi Asayiş Komando Bölüğü ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat (PÖH) birlikleri, kırsal bölgelerde denetlemelerini yaparak adeta göz açtırmıyor

Sıcaklığın -22 derecelere kadar düştüğü günlerde güvenlik görevlileri arama tarama faaliyetlerinde bulunurken teröristlerin bölgeye sızmasını engellemek için görevlerini başarıyla sürdürüyor.

Terör örgütlerinin kış operasyonlarına yönelik faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Dosta güven, düşmana korku salan bu kahramanlarımız, hayatlarını ortaya koyarak bizlerin güvenliği ve huzuru için terörle mücadele ediyorlar. Karadeniz halkı, teröre geçit vermiyor. Karadeniz halkının istihbarat başta olmak üzere güvenlik güçlerimize her türlü desteği var. Çevrede gördüğü şüpheli durumları, güvenlik birimlerimize anında bildiriyor. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Türkiye’de terör ve terörist kalmayacaktır. Kış şartlarında güvenlik güçlerimiz eğitim yapıyor.

Hangi şartlar olursa olsun jandarma ile polis özel harekatımızın daima hazır olması gerekiyor. Bir kış üstlenmesi, barınma gibi bir şeyle karşılaşırlarsa da gereğini yapmak üzere biz buradayız diyorlar. Bizler, yataklarımızda rahat yatıyorsak, şanlı bayrağımız gönderinde özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız okunuyorsa, bunları bu kahramanlarımıza borçluyuz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
TerörOrdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.