banner388
banner390
banner410
banner408

İçişleri Bakanı Soylu: ''Hiçbir zaman CHP’li olmadı bizim takım''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iktidar olarak milletin çizgisinden ayrılmadıklarını ifade etti

banner269

İçişleri Bakanı Soylu: ''Hiçbir zaman CHP’li olmadı bizim takım''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iktidar olarak milletin çizgisinden ayrılmadıklarını ifade etti

27 Şubat 2017 Pazartesi 09:20
İçişleri Bakanı Soylu: ''Hiçbir zaman CHP’li olmadı bizim takım''

Milletin çizgisinden ayrılamadık

Çanakkale’de vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin izlediği siyasi politikalar hakkında açıklamalarda bulunurken milletin çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadıklarını ifade etti

Hiçbir CHP’li olmadık

Siyasette iki yolun olduğunu kendilerinin her zaman tek bir yoldan gittiklerini söyleyen Süleyman Soylu, ‘’Demokrat partiden önce her kes CHP’liydi. Hiçbir zaman CHP’li olmadı bizim takım. Bunu net söylemek istiyorum. Bizim takım, hürriyet ihtilafçı oldu, bizim takım serbest fırkacı oldu, bizim takım terakki perverci oldu. Çok net. Bu saydığım çizginin hepsi, millet çizgisidir. Hiç millet çizgisinden ayrılmadık.

Demokrasiyi hak eden tek ülke Türkiye

Türk halkının demokrasi için çok bedel ödediğini de söyleyen Bakan Soylu, “Bu fırsatı Türkiye bir daha yeniden bir 10 yılı, 20-30-40-50 yıl geri giderek kullanmak istemiyor. İşte tam bu fırsat. Millet, bütün dünyaya, demokrasiye nasıl sahip çıktığını gösterdi. Ne büyük bir asalet ortaya koyduğunu, hele bir de yukarıdan aşağıya böyle, demokrasi, insan hakları, temel hak ve hürriyetlerden bahsedenlere demokrasiye, insan haklarına nasıl sahip çıktığını, yaratanımıza şükürler olsun.

 Bize yıllardan beri yapmadıkları zillet, yapmadıkları baskı kalmadı. Bizi demokrasiden anlamaz hale getirdiler. Bu güzel toplumun önünde söylemek istiyorum. Dünyada bir ülke varsa demokrasiyi hak eden o Türkiye’dir. Çok bedel ödedik biz. Bedel ödeye ödeye geliyoruz

Son Güncelleme: 27.02.2017 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.