banner388
banner390
banner410
banner408

Hastalara ATV’li Yardım

İstanbul Sarıyer’de zabıta ekipleri karda mahsur kalan vatandaşlara yardım etti

banner269

Hastalara ATV’li Yardım

İstanbul Sarıyer’de zabıta ekipleri karda mahsur kalan vatandaşlara yardım etti

09 Ocak 2017 Pazartesi 17:36
Hastalara ATV’li  Yardım
Yoğun kar yağışının yaşandığı İstanbul’da olumsuz hava koşulları gündelik hayatı felç etti. Mega kent İstanbul’da yaşanan kar yağışı sonucu kent yetkilileri harekete geçti.

Sarıyer’de ise zabıta ekipleri karda mahsur kalan vatandaşlara yardım için seferber oldu. Sarıyer zabıtasına bağlı ATV motorlu ekipler, kar nedeniyle kapanmış yollarda yardım bekleyen hastaların yardımına koştu.

Arabaların giremediği yerlere zabıta ekipleri ATV motor araçlarıyla sağlık durumu kötü olan kişilerin yardımına koşarak vatandaşlara ilaç ve ulaşım imkanı sundu.

Konu hakkında açıklama yapan Sarıyer zabıtası motorize ekipleri personeli Erhan Barut, önceliklerinin sağlık durumu iyi olmayan kişiler olduğunu belirterek "Bu şartlardaki görevimiz özellikle hastalar, sağlık durumu iyi olmayan insanlar için evlerinden çıkamayanlar için ulaşımı daha rahat bir hale getirmek. Gerekli yerlere ilaç temin etmek, bölgemizde diyaliz hastaları çokça var. Onları diyaliz merkezlerine taşıyoruz. Bizim şu an önceliğimiz sağlık durumu kötü olan vatandaşlarımıza yardım etmek. Mecbur kaldığımız yerde hastayı ATV’ye almak durumunda kalıyoruz. Belli bir yeri ATV’yle indiriyoruz. Dikey ve yokuş olan yerler var" ifadelerini kullandı.
 
 
Son Güncelleme: 09.01.2017 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.