banner388

Gomez Geri mi Dönüyor ?

Beşiktaş’ın eski futbolcusu yeni sezonda tekrardan Beşiktaş’ta olabilir

Gomez Geri mi Dönüyor ?

Beşiktaş’ın eski futbolcusu yeni sezonda tekrardan Beşiktaş’ta olabilir

25 Şubat 2017 Cumartesi 15:04
Gomez Geri mi Dönüyor ?

Alman yıldız futbolcu Mario Gomez, siyah beyazlılara geri gelebilir. Geçtiğimiz yılı Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Alman futbolcu, yeni sezonda Wolfsburg kulübüyle anlaşmıştı.

Beşiktaş’tan ayrılarak taraftarları üzen Gomez, yeni sezonda yeniden siyah beyazlıların formasını giyebilir. Sözleşmesinde ki şampiyonlar ligine katılmazsa ayırılırım maddesi, Beşiktaş’a gelmesini kolaylaştırıyor.

Borservis ücreti ödemeden alınacak olan futbolcuyla Beşiktaş kulübünün her konuda anlaştığı ileri sürülüyor. Ayrıca siyah beyazlıların şampiyonlar liginde gösterdiği performansında Alman golcünün siyah beyazlıları tercih etmesinde bir faktör olarak görülüyor.

Alman golcü Mario Gomez, Beşiktaş’ta oynadığı maçlarda 26 gol atarak şampiyonluğun kazanılmasında oldukça etkili olmuştu

Kaynak: Hürriyet

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşMario Gomez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.