banner388

FETÖ’cüler Hapishanelerde İsyan Çıkartmak İstiyor

Yukarıda ki söylem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ait

FETÖ’cüler Hapishanelerde İsyan Çıkartmak İstiyor

Yukarıda ki söylem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ait

25 Şubat 2017 Cumartesi 12:24
FETÖ’cüler Hapishanelerde İsyan Çıkartmak İstiyor

‘’Fetullahçı terör örgüttü hapishanelerde isyan çıkartmak istiyor’’ Bu söylemin sahibi,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ait.

Katıldığı bir televizyon programında çarpıcı ifadeler kullanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ’nün her zaman bir tehdit unsuru oluşturduğunu söyledi.

Halkın silahlı gücünü görecekler

Suikastlerin her zaman planlanabileceğini ifade eden Melih Gökçek, darbeler yapmaya ise kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti. Darbe hazırlığında oldukları zaman sokağa çıktıkları takdirde halkın silahlı gücünü görmeye başlayacaklarını söyledi.

Hapishanelerde isyan çıkartmak istiyorlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ’nün müebbet cezası alan kişileri yanlarına çekerek bir tepki içerisine gireceklerini ve bu şekilde hapishane içerisinde isyan başlatmak istedikleri yönünde amaçlarının olduğunu vurguladı. Yatakların yakılıp insanların bahçeye alınacağını dışarıdan FETÖ’cülerin hücum ederek diğer FETÖ’cülerin kaçacaklarını belirten Gökçek, bu gibi teşebbüslerde bulunmak için hazırlık içerisinde olduklarını duyulduğunu ifade etti

Son Güncelleme: 25.02.2017 12:43
Anahtar Kelimeler:
FetöMelih Gökçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.