banner388

Eto’o Durumu Netleşmeli

Kamerunlu futbolcunun şu ana kadar akıbetinin netleşmemesi Çalımbay’ı tedirgin ediyor

Eto’o Durumu Netleşmeli

Kamerunlu futbolcunun şu ana kadar akıbetinin netleşmemesi Çalımbay’ı tedirgin ediyor

03 Ocak 2017 Salı 12:45
Eto’o Durumu Netleşmeli

Antalyaspor’lu dünyaca ünlü futbolcu Samuel Eto’o’nun transferi belirsizliğini koruyor. Adı özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor’la anılan futbolcunun gidecek mi kalacak mı sorusuna halen cevap bulunamadı. Uzun süredir Beşiktaş yönetimiyle flörtte olan futbolcunun menaceri Beşiktaş transfer kuruluyla anlaşsa da Antalyaspor yönetimiyle henüz anlaşılamamış olması sürecin uzamasına neden oluyor.

Transferi bir an önce sonlanmalı

Antalyaspor teknik direktrü Rıza Çalımbay Eto’o transferinde ki belirsizliğin bir an önce sonlanması gerektiğini belirterek ‘’ Eto’o transfer olacaksa bir an önce gitmeli. Çünkü ara çok kısa. Gidecek mi kalacak mı onunla uğraşacak durumda değiliz. Bana göre herşey Eto’o’ya bağlı. Eto’o gitmek istiyorsa yöetimde ‘’okey’’ veriyorsa yapacak birşeyimiz yok.  Bu kararı bir an önce yönetim ve Eto’’nun vermesi gerekiyor.’’dedi.

Kerim Frei istedik

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş’tan Kerim Frei’ı istediklerini söyleyerek bundan sonrası futbolcunun kararı derken Eto’o’ya karşılık oyuncu istemediklerini belirtti. Ayrıca ligin ilk yarısını lider kapatan Başakşehir futbol kulübünün ligin ikinci yarısında daha da üzerine koyabileceğini söyledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.