banner388

Erdoğan Tasarıyla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişiklik teklifinin meclisten geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Erdoğan Tasarıyla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişiklik teklifinin meclisten geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu

21 Ocak 2017 Cumartesi 16:13
Erdoğan Tasarıyla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişiklik teklifinin meclisten geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aylardır konuşulan kimileri tarafından karşı çıkılarak meclisten geçmemesi gerektiği düşünülen kimi politikacılarca Türkiye’nin böyle bir anayasaya ihtiyacı olduğu düşünülen anayasa değişiklik teklifi meclisten geçti.

Erdoğan: Türkiye yeni bir sıçrama noktasına girecek

Toplam 448 milletvekilinin katıldığı oturumda 339 kabul oyuyla anayasa değişiklik teklifini içeren maddeler kabul edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıranın millete geldiğini onlarında ülkeleri için en doğru kararı vererek Türkiye’nin yeni bir sıçrama noktasına geleceğini dile getirdi.

Tavşantepe metro istasyonu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının devamında, “Ne yaptın ki diyenlere sabah namazına doğru parlamento güzel bir cevap verdi. Gerçek zamanı beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek kararı verecek. Nihai kararı verecek. Bu nihai kararla birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz için hayırlı olsun. El ele vereceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 21.01.2017 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.