banner388

Erdoğan ‘’Hayırcılar sadece laf üretir’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum sürecinde yaratılan spekülasyonlar hakkında konuştu

Erdoğan ‘’Hayırcılar sadece laf üretir’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum sürecinde yaratılan spekülasyonlar hakkında konuştu

11 Şubat 2017 Cumartesi 10:33
Erdoğan ‘’Hayırcılar sadece laf üretir’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan referandumu işaret ederek, vatandaşları EVET demeye çağırdı. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satır başları

Şimdi 16 Nisan geliyor. 16 Nisan’daki evet aynen bunun tekrarıdır. Şimdi sizlere sesleniyorum, bu işareti unutmayın. 16 Nisan’da tek bayrak için, 16 Nisan’da tek vatan için evet diyoruz. 16 Nisan’da tek devlet için evet diyoruz. Bizi bölmek istediler, bölemediler. Çünkü biz 80 milyon tek milletiz. Et ile kemik gibi, ayrılmayız. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. İnşallah 16 Nisan bu işin sinyali olacak. Ağlayan annelerin gözyaşını dindiremedikten sonra olmaz. 4’üncüsü, tek devlet için evet.

Bizim Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden başka bir devletimiz yok. Dağlarda bu karda, bu kışta benim Mehmedim ne yapıyor. Bu vatanı korumak için, bu milleti korumak için neler yapıyor görüyorsunuz. Polisimiz ne yapıyor görüyorsunuz değil mi? Biz nasıl olur da Mehmedimin, polisimin kanını yerde koyarız. Onun için 16 Nisan’da evet. Kandil ile PKK ile DEAŞ ile terör örgütleri ile ele ele vermek sureti ile benim milletimin kalkıp iradesine ipotek koymak isterlerse inanıyorum ki 16 Nisan’da, özellikle STK’lara da teşekkür ediyorum, 14 yıldır bunlara pabuç bırakmadık, bırakmayacağız. Çünkü biz sadece Rabbimiz için eğiliriz. Onun dışında asla kimsenin kulu kölesi olmayız. Milletimize de kimsenin boyun eğdirmesine izin vermeyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.