banner388

Cavcav Başkana Son Görev

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav için Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde tören düzenlendi

Cavcav Başkana Son Görev

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav için Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde tören düzenlendi

23 Ocak 2017 Pazartesi 15:42
Cavcav Başkana Son Görev

Beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yuğun bakıma alınan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav hayatını kaybetmişti. Bugün ise kulüp tesislerinden geniş bir spor camiasının katılımıyla cenaze töreni düzenlendi.
 
Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törene Cavcav ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Gençlerbirliği Kulübü yöneticileri, teknik direktör Ümit Özat, teknik ekip, A takım ve alt yapı futbolcuları, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, , Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, teknik direktörler Ersun Yanal, Rıza Çalımbay, Mesut Bakkal, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, İbrahim Üzülmez, Fuat Çapa, İrfan Buz, federasyon başkanları, eski futbolcular ile futbol ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.
 

 Hoşçakal demek için buradayız

İlhan Cavcav'ın oğlu ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanvekili Murat Cavcav, törende yaptığı konuşmada, “Başkanlığı da babalığı gibiydi. Nasıl bir baba çocuklarını ve torunlarını bir arada görmek ister, her gördüğünde mutlu olursa, burada da biz yönetici, futbolcu ve çalışanlara bir arada görmek isterdi. Artık çıkacağı yolda yalnız. Onu uğurlamak için buraya geldik. Babamıza, başkanımıza hoşçakal demek için buradasınız. Allah sizlerden razı olsun.’’ şeklinde konuştu.
 
 
 
Anahtar Kelimeler:
İLHAN CAVCAV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.