banner388

Başakşehir’den Sosyal Sorumluluk Projesi

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, sosyal sorumluluk kapsamında duyarlı bir projeye imza attı

Başakşehir’den Sosyal Sorumluluk Projesi

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, sosyal sorumluluk kapsamında duyarlı bir projeye imza attı

19 Ocak 2017 Perşembe 16:19
Başakşehir’den Sosyal Sorumluluk Projesi

 
Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, sosyal sorumluluk kapsamında duyarlı bir projeye imza attı. 30 Mart tarihine kadar Kızılay’a kan bağışında bulunan herkese Medipol Başakşehir’in iç saha maçlarında bilet hediye edilmesi kararlaştırıldı.

Takım oyuncularından Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir’in yer aldığı Kızılay’dan yetkili isimlerin bulunduğu imza töreninde Medipol Başakşehir’in kampanya katılımı duyuruldu.
Her verilen kan kurtarılan 3 can’ sloganıyla, 30 Mart’a kadar kan bağışı yapan herkesin turuncu-lacivertli takımın evinde oynayacağı maçlara ücretsiz bilet kazanacağı açıklandı.

Son günlerde Kızılay’ın kan ihtiyacı noktasında duyurularda bulunduğu bir dönemde Medipol Başakşehir kulübünden böyle bir yardımın gelmesi Kızılay tarafından oldukça duyarlı bir davranış olarak yorumlandı. Vatanını seven insanların her zaman Kızılay’a sahip çıktığını belirten Kızılay yetkkilileri, kan stok noktasında alarm seviyesine geldikleri bir zamanda böylesi duyarlılıkların sergilenmesinin önemine değinildi.

Takım olarak kendilerini bu konuda sorumlu hissettiklerini söyleyen kaptan Emre Belözoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Böyle bir göreve bizleri dahil ettikleri için Kızılay’a da çok teşekkür ediyoruz. Mart ayının sonuna kadar gidip kan bağışlayan herkesi evimizde ağırlamak istiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu süreç malum. İnşallah bu proje de birlik ve beraberliğimize bir vesile olmuş olur. Şimdiden kan bağışında bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Basın açıklamasının ardından Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir, taraftarlara imza dağıtarak bol bol fotoğraf çektirdi.

 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.