banner388

Aziz Yıldırım’dan Yaylım Ateşi

Fenerbahçe Başkanı kulübün transfer politikalarıyla ilgili yayın yapan bir medya kuruluşuna tepki gösterdi

Aziz Yıldırım’dan Yaylım Ateşi

Fenerbahçe Başkanı kulübün transfer politikalarıyla ilgili yayın yapan bir medya kuruluşuna tepki gösterdi

04 Ocak 2017 Çarşamba 09:57
Aziz Yıldırım’dan Yaylım Ateşi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün transfer politkalarının medya yanlış lanse edildiğini söyleyerek bir medya kuruluşuna tepki gösterdi.

Başkan Yıldırım, Fenerbahçe kulübünde transferlerin bir sistem içerisinde yapıldığını söyleyerek bu anlamda yaratılan bilgi kirliliğinden rahatsızlığını belirtti.

Kulüp başkanı yaptığı yazılı açıklamada ’’ TRT Spor kanalında yayınlanan Kamp Günlüğü programında Barış Yurduseven isimli muhabir İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya şahsımın takımımızın transferlerini Başakşehir maçına göre yapacağımız şeklinde bir açıklama belirtmiş, Abdullah Avcı’da bu ifade üzerinden yorum yapmıştır. Benim herhangi bir mecrada bu yönde bir demecim olmamaıştır. Bahse konu ifade yalandır. Söz konusu muhabir, şahsım üzerinden yalan ifadeler kullanmaktadır.  Fenerbahçe Spor Kulübü transferlerini herhangi bir maça göre değil, kendi planlaması çerçevesinde yapmaktadır ve öngörülen süre içerisinde transferlerini sonlandıracaktır. Dolayısıyla bu tür ifadeler yalandır. TRT gibi bir kurumu yalan haber yapmamaya davete diyorum.’’dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.