banner388

Ataman: ''Euroleague’de Bir İddiamız Yok''

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Final-four potasındaki takımlardan puan olarak çok geride kaldıklarını söyledi

Ataman: ''Euroleague’de Bir İddiamız Yok''

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Final-four potasındaki takımlardan puan olarak çok geride kaldıklarını söyledi

14 Ocak 2017 Cumartesi 09:55
Ataman:  ''Euroleague’de Bir İddiamız Yok''

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Final-four potasındaki takımlardan puan olarak çok geride kaldıklarını söyleyerek, Euroleague’de  fazla bir iddialarının kalmadığını belirtti. Fakat yine de kalan tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını açıkladı.

THY Euroleague’in 17. haftasında Galatasaray Odeabank, evinde ağırladığı Zalgiris Kaunas’ı 87-79 mağlup ettiği  maçın ardından Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Özellikle oyun kurucu pozisyonunda Fitipaldo geldikten sonra daha dengeli oynamaya başladıklarını dile getiren Ergin Ataman, “Bundan önce kaybettiğimiz Anadolu Efes maçlarına baktığımızda o zamanda iyi oynamıştık. Ama karşılaşmayı son anlarda kaybettik. Bu akşam bu iyi oyunu bütün maça yaydık. Rotasyonu genişletmemiz daha çok oynayan oyuncuların diri kalmasını sağladı. Bu akşam iyi basketbol oynadık. Sadece ribaundlarda sıkıntı çektik. Ona rağmen tehlikeli bir takımı yenmeyi başardık. Euroleague’de çok fazla bir iddiamız yok. Final-four potasındaki takımlara baktığımızda 8 galibiyetleri var. Bizim ise bu maçla 5 galibiyetimiz oldu. Ama yolumuza devam edeceğiz. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Bundan sonra ne olacak hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.