banner388
banner390
banner410
banner408

ABOUBAKAR’DAN KÖTÜ HABER

Beşiktaş’ın Kamerunlu yıldızı takımını ligin ikinci yarısındaki ilk 3 maçında yalnız bırakacak

banner269

ABOUBAKAR’DAN KÖTÜ HABER

Beşiktaş’ın Kamerunlu yıldızı takımını ligin ikinci yarısındaki ilk 3 maçında yalnız bırakacak

03 Ocak 2017 Salı 14:02
ABOUBAKAR’DAN KÖTÜ HABER

Siyah beyazlıların Porto’dan  sezon başında kiraladığı Vincent Aboubakar takımının şampiyonluk yolunda ki önemli maçlarda yalnız bırakacak. Afrika Uluslar Kupası turnuvasında Kamerun milli takımına davet edilen oyuncu Beşiktaş’ın ligin 2. Yarısında ki ilk 3 maçında forma giyemeyecek. Afrika’da ki bu önemli futbol turnuvası 14 Ocak tarihinde başlayacak 5 Şubat tarihinde ki  final maçıyla sona erecek.

Osmanlı,Alanya, Konya maçlarında oynamayacak

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu takımını şampiyonluk yolunda Osmanlıspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarında yer alamayacak. Aboubakar’ın performansından yeterli verimi alamayan Beşiktaş yönetim kurulu forvet transferi yapmak için çaba harcarken henüz bir başarı sağlayabilmiş değil. Abourbakar’ın yokluğunda forvet sıkıntısı çekmek istemeyen siyah beyazlılar olası bir aksilik durumunda ne yapacağı merak konusu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.