banner388
banner390
banner410
banner408

2016 Yılının En Çok Konuşulan Spor Olayları

Medya takip kuruluşu Ajans Press’in raporlarına göre 2016 yılında en çok konuşulan okunan spor olayları belirlendi

banner269

2016 Yılının En Çok Konuşulan Spor Olayları

Medya takip kuruluşu Ajans Press’in raporlarına göre 2016 yılında en çok konuşulan okunan spor olayları belirlendi

18 Ocak 2017 Çarşamba 14:46
2016 Yılının En Çok Konuşulan Spor Olayları

 
Medya takip kuruluşu Ajans Press’in raporlarına göre 2016 yılında en çok konuşulan okunan spor olayları belirlendi. Türkiye’de geçen yıl spor olaylarında en fazla hangi olayla haberle ilgilendi, hangi haber ve olay gündemi daha fazla belirledi?  Medya Takip kuruluşu Ajans Press bu alanda yapmış olduğu çalışmayı açıkladı.

Futbol ve basketbolun ön plana çıktığı araştırmada yılın en çok konuşulan spor olayı Süper Lig’i şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş oldu. 14. Kez mutlu sona ulaşan Siyah Beyazlıların şampiyonluk hikayesi mayıs ayında 2 bin 748 habere konu oldu.

İstanbul’da Galatasaray’la Trabzonspor arasında oynanan maçta, Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun’un maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart olayı ise Şubat ayında 911 yazılı basın haberine konu oldu.

Bir diğer en fazla okunan haber Galatasaray’ın EuroCup finalinde Strasbourd takımını yenmesiyle Avrupa’nın basketbolda 2 numarlı kupasını kazanması 505 haberde yer aldı. Fenerbahçe’nin ise Eurolague’de kupayı kazandı derken kaybetmesi 408 habere konu oldu.

Beşiktaş’ın yıllardır beklediği stadı Vodafone Arena’nın açılması kamuoyu tarafından ilgiyle karşılanan haber oldu. Nisan ayı boyunca 856 haberde yer alan stad açılışı spor alanında en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.
 
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
2016Spor OlaylarıYılın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.