banner388

Arabistan Çölüne Kar Yağdı!

Hava sıcaklıkları Kasım ayında dahi 20 derecenin altına inmeyen Suudi Arabistan'a kar yağdı

Arabistan Çölüne Kar Yağdı!

Hava sıcaklıkları Kasım ayında dahi 20 derecenin altına inmeyen Suudi Arabistan'a kar yağdı

29 Kasım 2016 Salı 14:31
Arabistan Çölüne Kar Yağdı!

Özellikle yüksek sıcaklıklarıyla bildiğimiz Suudi Arabistan'da hava sıvaklıkları eksi 3'e kadar düştü. Yarım adaya kasım ayında kar yağdı. Hava ülkenin kuzeybatı ve orta bölümlerinde 20 derece seviyesindeyken birdenbire sıfırın altına 3 dereceye düştü ve çöle kar yağdı.
Bu anı kaçırmak istemeyen Arap vatandaşlar araçlarıyla karın yağdığı alana gelerek o anın tadını çıkardı. Sosyal medyanında büyük ilgisini çeken kar yağışı sonrası çekilen selfiyeler havada uçuştu. Suudi Arabistan'da yaşamını sürdüren çocuklarda karın coşkusunu doyasıya yaşayabilmek için karın yağdığı alana akın etti. Alana gelen çocuklar kardan adam yaparak çok ender görünen kar yağışının tadını çıkardı. Yaptıkları kardan adamlara tuttukları takımların formalarını giydiren çocukların sergilediği görüntü görülmeye değerdi.

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:52
Anahtar Kelimeler:
KarArabistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.