banner388
banner390
banner410

Merhaba, bu ilk yazımı takiben bu köşeden siz samsunhaber.com okurlarına düzenli olarak yazmayı düşünüyorum. Bu güne kadar birden fazla platformda mesleki paylaşımlarda bulunduğum yazılar yazdım ve ilk kez bunu daha düzenli hale getiriyor olacağım.

Konumuz mu? Estetik-İyilik-Güzellik.  Tabi ameliyatsız yöntemlerle yani Medikal Estetik konularla karşınızda olacağım.

Medikal estetik nedir? Hangi yöntemler medikal estetiğin alanına girer? Amaç gençleşme ise,  medikal estetik bizi nereden alıp nereye götürür? Niye var? Bu icadı kim çıkardı? Bu kadar mı gerekli?
Yazılı basında, sosyal medyada, güzellik, gençlik, zindelik, sağlık, beslenme veya estetik adına çok fazla bilgi paylaşımı ve kaotik fikir edinme… İlgiliyseniz ve isterseniz bunlara birlikte bir düzen getirelim. Konulara doğru, sistemli, anlaşılır bakış açıları getirip bilgilendirme yapalım. Gençsiniz ve bunu korumak istiyorsunuz, daha az gençsiniz ve az da olsa yaş almışlığınızın bazı belirtileri sizi ele veriyor, yaşlısınız ameliyatlı estetik müdahaleler gerekiyor  (veya gerekmiyor) siz ameliyatsız çözüm arayışındasınız… O zaman her hafta burada buluşalım. Yapılabilecek çok fazla medikal estetik uygulama var. Hangi uygulama ne işe yarıyor görelim. 

Amacım konuları basitten kompleks olana doğru götürmek ve cildimizi en yüzeyinden derin katmanlarına doğru ele almak. Estetiğe dair bu kadar karmaşanın olduğu bir ortamda, programlı bilgi vermenin daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Bir çeşit medikal estetik serisi olmasını planladığım bilgilendirme yazılarım için katkılarınızı bekliyorum.  Sorularınız, sorunlarınız ve merak ettikleriniz hakkında bana mail yolu ile ulaşabilir ve bir sonraki haftanın konu başlığının belirleyicisi siz olabilirsiniz. Burası  ‘’SİZİN’’ estetik köşeniz. İstediğiniz gibi şekillendirin…

Haftaya mevzunun en temel kavramıyla,  yani ‘’cilt bakımı ‘’yazısıyla buluşmak üzere…Esen kalın…

Dr. Hülya Ettekin
Medikal Estetik
drhulyaettekin@gmail.com
                                                               
                                                                                                                                           
                                                                                                                                 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pelin Ş. 2017-02-27 13:54:19

Güzel olmak, güzel kalmak hepimizin isteğidir herhalde:) Hele ameliyatsız mümkünse ne güzel. Heyecanla bekliyoruz yazılarınızı..Sevgiler

Avatar
Kübra 2017-02-27 11:57:34

Harika bir başlangıç. Yazılarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyor olacagız.

Avatar
fatma yılmaz 2017-03-04 11:05:27

Hayırlı olsun arkadaşım.Merakla yazılarını bekliyorum.