banner388
banner390
banner410
banner408

Nokia Android ile geliyor!

Geçtiğimiz yılların efsane telefon markası Nokia, bu yıl Android telefonlarıyla tekrar telefon pazarında yer alacağını açıkladı.

banner269

Nokia Android ile geliyor!

Geçtiğimiz yılların efsane telefon markası Nokia, bu yıl Android telefonlarıyla tekrar telefon pazarında yer alacağını açıkladı.

18 Ağustos 2016 Perşembe 18:24
Nokia Android ile geliyor!

Akıllı telefonların hayatımıza ilk girdiği yıllarda en başarılı üreticilerden NokiaAndroid dünyasına ayak uyduramamış sonrada Microsoft ile anlaşma yaparak Nokia markalı Windows Phone ile çalışan akıllı telefonlar üretmeye başlamış, daha sonra mobil departmanını tamamen Microsoft’un eline bırakmıştı.

Nokia’nın Microsoft’a devredilmesinin ardından şirket yapılan anlaşma gereği bir süre tekrar akıllı telefon pazarında yer alamayacaktı. Bu anlaşmanın bitiş tarihi yaklaştıkça Nokia’nın Android telefonlarından haberler gündemi meşgul ediyordu. Şirket beklenen haberi vererek resmi olarak telefon sektörüne geri döndüklerini bildirdi.

Nokia Çin ekibinden Mike Wang, bu yılın son çeyreğinde Android işletim sistemiyle çalışan Nokia markalı akıllı telefonların görücüye çıkacağını onayladı.

Bugüne kadar ortaya çıkan modellerde Nokia’nın toplam 4 farklı model üzerine çalıştığı yeni bit bilgi olmaktan çıktı. Son bilgilere göre şirket, bu yıl sonuna kadar iki modelini tanıtacak ve diğer iki modelini ise 2017’nin başlarında görücüye çıkaracak.

Bakalım Nokia uzun bir aradan sonra tekrar girdiği pazarda eski günlerine dönebilecek mi?

Son Güncelleme: 18.08.2016 18:39
Anahtar Kelimeler:
MicrosoftAndroidNokia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.