banner388

Artık Facebook'tan İş Bulabileceksiniz

Facebook'un yeni uygulaması ile artık iş bulabileceksiniz. İşte detaylar...

Artık Facebook'tan İş Bulabileceksiniz

Facebook'un yeni uygulaması ile artık iş bulabileceksiniz. İşte detaylar...

16 Şubat 2017 Perşembe 13:17
Artık Facebook'tan İş Bulabileceksiniz

Facebook'un uzun bir süredir iş arama platformu kurmak için uğraşıyordu. Facebook Jobs olarak adlandırılacağı düşünülen bu yeni proje LinkedIn'e rakip olacak ve artık Facebook üzerinden iş bulabileceksiniz.

Messenger Üzerinden Başvuru

Facebook Jobs uygulaması sayesinde; iş arayanlar işverenlerin, iş ilanlarına başvurabilecek. Facebook, iş başvurularını ise Messenger üzerinden şirketlerin hesabına iletecek ve bu bilgilere göre; Facebook sayfası olan firma, istediği kadar ücretsiz iş ilanı da verebilmiş olacak.

LinkedIn'i Bitirebilir

Facebook'un, bu hamlesi ile LinkedIn'e ağır bir darbe indireceği söyleniyor, çünkü Facebook'un elinde bulundurduğu kullanıcı sayısı ve şirketlerin resmi Facebook sayfaları göz önünde bulundurulursa, bir süre sonra LinkedIn'in esamesi okunmayabilir.

Şimdilik Sadece ABD Ve Kanada'da

Ancak Facebook'un iş arama özelliği şimdilik Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Kanada'da kullanıma sunuluyor, ancak 4-5 ay içerisinde diğer ülkelerde de Facebook Jobs özelliği kullanıma sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.