banner388
banner390
banner410
banner408

Trafik Kazasında 4 Ölü 1 Yaralı

Malatya ile Kayseri karayolundaki Akçadağ ilçesi Tavşantepe bölgesinde gerçekleşen kazada 4 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

banner269

Trafik Kazasında 4 Ölü 1 Yaralı

Malatya ile Kayseri karayolundaki Akçadağ ilçesi Tavşantepe bölgesinde gerçekleşen kazada 4 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

25 Ağustos 2016 Perşembe 16:18
Trafik Kazasında 4 Ölü 1 Yaralı

Alınan bilgiler doğrultusunda, Malatya istikametinden Kayseriye doğru gitmekte olan Kasım Gültekin kontrolündeki 44 PD 855 plakalı araç, aynı istikamette gitmekte olan İsmet Akgün kontrolündeki 44 HT 228 kamyonete arkadan çarpmasının ardından, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yönden gelmekte olan Kenan Baydoğan idaresinde olan 06 YA 4371 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştılar. Kazanın ardından bölgeye fazla sayıda ambulans ve İtfaiye kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Yaşanan feci kazada Kasım Gültekin ve Nilgün Baydoğan olay bölgesinde hayatını kaybederken ambulans ile Malatya’nın Devlet Hastanesine götürülen Kenan Bektaş Baydoğan ve Emine Baydoğan da yapılmış olan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürülmüş olan Ali Hikmet Baydoğan ise tedaviye alındı.
Kaza sonucu yaşamını yitiren Baydoğan ailesindeki 3 kişinin, bir yakınlarının düğünlerine gitmek üzere Malatya’ya geldikleri öğrenildi. Olay bölgesinde yapılmış olan incelemelerden sonra adeta hurdaya dönen araçlar çekici ile çekildiler. Jandarma yaşanan trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 25.08.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.