banner388

Sendika Başkanı Silahlı Saldırıya Uğradı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş'a silahlı saldırıda bulunuldu.

Sendika Başkanı Silahlı Saldırıya Uğradı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş'a silahlı saldırıda bulunuldu.

11 Şubat 2017 Cumartesi 23:57
Sendika Başkanı Silahlı Saldırıya Uğradı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş silahlı saldırıya uğradı.

Şoförü Yaralandı

Meydana gelen silahlı saldırıda, Yokuş’un şoförü Özkan Temizer’in bacağından yaralandığı öğrenildi. Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, akşam üzeri Ankara’daki evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırıya maruz kaldı. Yokuş’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şoförü Özkan Temizer’in bacağınadan yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

'Hassas Bir Dönemden Geçiyoruz'

Meydana gelen saldırıya yönelik açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, bugün akşam saatlerinde evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğramış, Sayın Yokuş saldırıdan yara almadan kurtulmuş, şoförü Özkan Temizer ise bacağından yaralanmıştır. Tüm camiamız Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiği bugün yaşanan bu menfur olayı sükunetle değerlendirmeli, her türlü provokasyona dikkat etmelidir. İnanıyorum ki, emniyet tarafından gerekli tedbirler alınacak ve saldırganlar en kısa zamanda bulunacaktır. Hükümetin de saldırganların bulunması için gereken hassasiyeti göstermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

'Provokasyonlara Dikkat Edilmeli'

Türkiye'nin içinden geçtiği hassas dönemde, karışıklıktan fayda bekleyen provokatif gruplar tarafından bu tip saldırılar yapılabileceğine dikkat çeken Koncuk, açıklamasında şunları söyledi:
“Camiamız bu konuda çok dikkatli olmalı provokasyonlara dikkat etmelidir. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şoförü kıymetli personelimiz Özkan Temizer’e acil şifalar diliyoruz. Emniyet güçlerimizin bu elim olayı en kısa sürede aydınlatmasını ve faillerin bir an önce yargıya teslim edilmesini bekliyor ve takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu saldırıyı tüm camiamız adına şiddetle kınıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
AnkaraSilahlı Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misâfir 2017-02-12 09:55:18

Bu ülke gayet düzenli bir ülkeydi siz çomak söküyorsunuz sizede haliyle birileri bişeyleri sokması normaldir da